Jump to content

Dünyanın En İnce Hoparlörü 0,25 Mm


alperica

Recommended Posts

111sfa.jpg

0.25mm kalınlığında bir groundbreaking yeni hoparlör, Warwick Üniversitesi tarafından mühendisler, bu esnek, sabit bir resim gibi duvara ve ses üretimi kendi özel yöntemi yolcu gibi yerlerde kamu duyurular yapabilir askıda olabilir geliştirilmiştir terminalleri, crisper, net ve duymak için daha kolay.

Hafif ve üretme ucuz, hoparlörler ince ve esnek: onlar tavan karoları veya araç iç veya tasarım ile basılmış içinde gizli olabilir ve resim gibi duvara astı.

Kamu ve özel alanlarda için burada olan geleneksel hoparlörlerden daha fazla ses proje düzlemsel yönlü ses dalgaları, sunar ideal Warwick Üniversitesi tarafından '(FFL) Şirket, Warwick Ses Teknolojileri' ve 'Daire, Esnek Hoparlör Spin-out öncülük etmiştir.

Steve Couchman, CEO Warwick Ses Teknolojileri, bu tamamen yanı sıra genel adresini sistemleri yolcu terminalleri ve alışveriş merkezlerinde kullanılan hoparlörler şu anda evler ve arabalar kullanılan yerine inanıyor.

Diyor: "Bu gerçek bir yenilikçi teknoloji olduğuna inanıyoruz. Bu boyut ve esneklik bu alanlarda her türlü yer alan prim kullanılır olması anlamına gelir. Ses görsel şirketler akıllı ses mesajları için satış posterler noktası olarak kullanmak araştırıyor ve araç üreticileri, özellikle de kendi hafif ve zayıflık, böyle arabalar ve headlining yerine, daha düşük iç olarak aşağı dahil olmak anlamına gelir için ilgileniyoruz. "

Ses olarak bir elektrik sinyali dönüştürme Bütün hoparlörler çalışır. Genellikle, sinyal olan da mekanik bir koni titreşmesinde değişen manyetik alan, üretmek, bu yüzden ses üreten kullanılır.

Warwick Ses Teknoloji FFL teknolojisi ince bir dikkatle tasarlanmış montaj, yürütülmesi ve izole olduğunu, malzeme hangi bir elektrik sinyali tarafından titreşmek ve ses üretmek heyecan esnek lamine, oluşumunda sonuçlanabilecek.

Hoparlör laminat mükemmel bir pistonlu yankılayıcı olarak izlemektedir. Tüm diyafram nedenle aşamasında, bir alana kaynak oluşturan radiates. Dalga ön ve titreşimli yüzey tarafından emitted faz tutarlı, çok yüksek directivity ve çok hassas ses görüntü ile bir uçak dalga üretmektedir.

"Bir başka büyük uygulamaya PA sistemleri kamu alanları için olacak," diyor Steve. "Ses FFLs tarafından doğrudan kendi hedef kitlesi yönelik olabilir üretilir. Ses ses ve kalite olan yolcu terminalleri kamu duyurular, örneğin, crisper, net olabilir ve daha kolay demektir geleneksel hoparlörler gibi bile kötüye değil duyar. "

Bu FFL ilk Dr Duncan Billson ve Profesör David Hutchins tarafından University of Warwick İkisi de ile geliştirilmiştir erken davaların ses üretmek için tinfoil sadece iki yaprak ve pişirme kağıdı bir yalıtım tabakası kullanarak. O günden beri kendi tasarım önemli ve teknoloji şimdi ticari sömürüye hazır evrim var

Şirket şu anda ticari ortaklarının sayısı ile müzakerelerde ve yeni yaklaşımlar karşılamaya devam ediyor. Daha sonra bu yılın ilk ticari ürün lansmanında bekliyor

KAYNAK

Warwick Ses Teknolojileri Üniversitesi Warwick's teknoloji transferi ofis, Warwick Ventures of desteği ile bir comapny olarak ve lifi oldu Synergis Teknolojileri ve Mercia Teknoloji Tohum Fonu tarafından finanse edilmiştir. Warwick Ventures Nisan 2000 "University of Warwick ve araştırma başarılar üzerine inşa etmek için oluşturuldu. Warwick Ventures hakkında daha fazla bilgi için,

bkz: http://www.warwickaudiotech.com/news.php?start=0&headline_start=0

not : google translate den çevirerek (Ç)aldım.

Link to comment
Share on other sites

Bu Jiletin Parçaya Hopörlörmü Diyorlar. Hani Bunun Kasaya Takılan Kablosu ?

Link to comment
Share on other sites

Bunu cebinizde bile her yere ******ürebilirsiniz tabi ses kalitesini de duymamız lazım eğer iyi bir kalitede ses veriyorsa,, kilolarca ağırlıkta hoparlörleri yanımda taşımak istemem ben...

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...