Jump to content

Bu Fareye Dokunan Yandı!


Kænuni

Recommended Posts

20090412084201_20090410154048.jpg

Bu fareyi kullanmak yürek ister!

Sıradan bir görünüme sahip olması sizi yanıltmasın. Bakın bu fareye dokunanın başına neler geliyor.

Bilgisayarların olmazsa olmaz ekipmanlarından biri hiç şüphesiz farelerdir. Ortaya çıkmalarıyla birlikte bilgisayar kontrolünü olabildiğince basite indirgeyen ve kullanıcıların işini bir hayli kolaylaştıran fareler, bugün için geniş yelpazede bulunan farklı modelleriyle kullanıcıların dikkatini üzerlerine çekmeye çalışıyor.

Bugün sizlere tanıtacağımız bu minik fare, dışarıdan bakıldığında klasik bir fareye benziyor; ancak bu farenin çok özel bir fonksiyonu bulunuyor. Electric Shocking Mouse adındaki bu fare, diğer farelerden farklı olarak kullanıcılarına hafif şiddette bir elektrik şoku uygulayabiliyor. Bu nedenle üreticinin tüketicilere ciddi bir uyarısı da var: 14 yaş altı çocukların ve 50 yaş üzeri bireylerin bu farelerden uzak durması gerekiyor.

Üretici şirkete göre Electric Shocking Mouse'un belirtilen yaş sınırları dışında bulunan kimseye herhangi bir zararı yok ve ürünün fiyat etiketinde 5.99 Dolar yazıyor.

chip

Link to comment
Share on other sites

Electric Shocking Mouse adındaki bu fare, diğer farelerden farklı olarak kullanıcılarına hafif şiddette bir elektrik şoku uygulayabiliyor.

Allah Allah manyakmı bunlar. Şok veriomuş acayip. Mouse vs. People :) Hem benim Joistiktede titretiyor gerçekten yalan değil. Yakında basaj salonu açarım :)

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...