Jump to content

Max Payne 3 Geliyor!


mehmet33333

Recommended Posts

2nimyyg.jpg

Ve sonunda duyuruldu! Rockstar Games, Max Payne 3 hakkında resmi açıklamayı yaptı!

Devam etmesi en çok istenen serilerden Max Payne'in üçüncü oyunu duyuruldu! Take-Two ve Rockstar Games tarafından yapılan açıklamaya göre, Rockstar Vancouver tarafından PC, PlayStation 3 ve Xbox 360 için geliştirilen Max Payne 3, 2009'un sonunda piyasada olacak.

Max Payne 3, serinin hayranlarının sevdiği klasik özelliklerin ve aksiyonun daha fazlasını sunarken aynı zamanda Max’in hikayesini farklı bir yönde devam ettiriyor. New York Polis Departmanı’ndan ayrıldığından beri gittikçe kötüleşmiştir Max. İhanete uğramış ve evinden çok uzaklarda olan Max, şiddet ve katliam dolu bir şehirde kısılıp kalmıştır. Silahlarını ve içgüdülerini kullanarak, çaresiz bir şekilde gerçeği ve bir çıkış yolu aramaktadır.

Rockstar Games’in kurucusu Sam Houser, “Bu oyunla beraber Max’in hayatında yeni bir dönem başlıyor.” diyor ve şöyle devam ediyor: “Max’in daha önce hiç görmediğimiz bir haliyle karşı karşıyayız; birkaç yaş daha yaşlanmış, hayattan bezmiş ve hiç olmadığı kadar alaycı, küçümseyici. Max Payne 2’deki olayları takiben gittikçe dibe çöküşünü görüyor ve onun kurtuluş için son şansına tanık oluyoruz.”

kaynak : merlininkazani.com

Link to comment
Share on other sites

Max Payne 2'yi seviyorum 3'ü de alırız bi ara şimdilik I Love You 2 ! :)

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...