Jump to content

Harici Harddisk Problemi


erdoganeng

Recommended Posts

elimdeki maxtor 500 gb hdd masaüstü bilgisyarımda açabiliyorum hdd üzerinden izleyebiliyorumda lakin ne bir dosya atabiliyorum nede silebiliyorum.diğer toshiba bilgisayarda da açılıyor ama dosya içlerine girilmiyor.artı birşey silinmiyor eklenmiyor. her ikisinde de disk yazmaya karşı korumalı hatası veriyor.masaüsütnde xp toshibada vista yüklü.mp3 çalarda da aynı problem var.

yaptıklarım:

*kaspersky internet security 2009 var.güvenli modda dahil tarama yaptım.

* dracula ile tarattım

* sistem geri yükleme ile düzelmedi.

*sağında solunda çentik yok

*otomatik 2 adet kayıt dosyası buldum tıklayınca kendisi ekledi.ama sorun düzelmedi.

* spysweaper kulladım

*spy doctor kullandım

problemim çözülmedi.yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler

Link to comment
Share on other sites

MaxBlast 4 kullanarak belki düzeltebilirsiniz ancak bütün verileriniz kalıcı olarak yok olur ve işlem çoook uzun sürebilir. Bu arada elektriğin kesilmemesi ya da işlemin yarıda kesilmemesi gerekir.

Please register to see this content.
Link to comment
Share on other sites

Arkadaşım bunlardan başka bir pc de deneme şansın varsa onda dene yada forumda bulunan usb disk security adlı programı kurup bir arattır sorun yine aynı olursa ve içindekiler önemli bilgi değilse yönet den sürücü bölüünü sil deneyebilirsin...

Link to comment
Share on other sites

Şimdi olabilecek sorunları şöyle sayayım. USB koruması varsa HDD içindeki dosyaları koyabilirsin ama ne sile bilirsin neden değiştirebilirsin. Yada kota koymuş olabilirsin. ama Tahminimce USB leri kitlemişsindir veri kopyalamaya değiştirmeye silme herşeyi kaldırıyor sadece verileri okuyabilirsun o kadar. Programı bulursan link atarım buraya. ama akınsoft içerisinde öyle birşey var kafemde kullanıyorum aynı hatayı veriyor.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...