Jump to content

Windows Live Messenger Windows 7 Ye Nasıl Yüklerim


taksi02

Recommended Posts

coxefgun hocam madem sen windows7 kulanıyursan bunun türçe yaması yomu çok harika bir işletim sistemidir ama türkçe yama bulamadım sende varsa birzahmet yardımci olsan iyi olur saygılar..?

Link to comment
Share on other sites

Piyasadaki bütün işletim sisteminin dil yaması vardır x-force kardeşim :D (Windows, Linux ve Mav OS bildiklerim) Neticede her sistemin kitaplık dosyası (Windowstadi .dll gibi) vardır ve bilgiler bu dosyalar içinde saklanır. Bu dosyalar da kolaylıkla düzenlenebilir.

Bildiğim kadarıyla Windows 7'nin Türkçe dil paketi daha yayımlanmadı. Beta dil paketi var aşağıdaki linkte. Ama içinde ne var ne yok hiçbir fikrim yok :thumbsup:

http://www.softpedia.com/get/Others/Signatures-Updates/Windows-7-Language-Interface-Packs.shtml[/CODE]

[/b]

Link to comment
Share on other sites

Piyasadaki bütün işletim sisteminin dil yaması vardır x-force kardeşim :( (Windows, Linux ve Mav OS bildiklerim) Neticede her sistemin kitaplık dosyası (Windowstadi .dll gibi) vardır ve bilgiler bu dosyalar içinde saklanır. Bu dosyalar da kolaylıkla düzenlenebilir.

Bildiğim kadarıyla Windows 7'nin Türkçe dil paketi daha yayımlanmadı. Beta dil paketi var aşağıdaki linkte. Ama içinde ne var ne yok hiçbir fikrim yok :)

http://www.softpedia.com/get/Others/Signatures-Updates/Windows-7-Language-Interface-Packs.shtml[/CODE]

[/b]

Türkçe Dil Paketi ile Türkçe yama ayrı şeyler. Windows Vista ve sonraki sürümler yapısı itibariyle zaten MUI dosyaları ile çalışırlar. Bu yapı sayesinde çeviri işlemleri kısa sürede bitiyor ve çoklu dilde ürün çıkarmak mümkün oluyor. XP içinde MUI paketi mevcut ingilizce üzerine kuruyorsun ama %100 türkçe sonuç alamazsın. Türkçe yama olayını gelince ; DLL dosyası düzenlemeyle uğraşıp yama hazırlayabilecek kapasitede insan varmı acaba piyasada. 15 senedir işletim sistemi için dil yaması hazırlayan birilerini duymadım ben.

Link to comment
Share on other sites

pc_insect kardeşim:

bu W öyle bir illet ki barındırdığı bütün Microsoft yazılımları (mesela media player 12.0.xxx) piyasadaki en yeni sürümler ve eski bir yazılımı kurmaya kalktığında "zaten daha yenisi mevcut" gibi bir uyarı vermekte (ingliizce veriyor uyarıyı :crazy: ) ve WLInstaller la WLM 8.5 paketini kurmaya kalktığında "Daha güncel bir sürümü mevcut" diyor ve hhoopp 9.0ı kuruyor ;). O yüzden katılımsız kurulum önerdim arkadaşa :p

---

x-force

ben de biliyorum işletim sisteminin TR yaması olmayacağını. Ancak artık İşletim sistemi üreticileri bu konuda bazı önemli adımlar atmışlar. Senin de bahsetttiğin gibi MUI sisteme geçmişler. Ancak .dll dosyasını kurcalamak zor bi zanaat değil ki :) ben bile yapıyorsam, MS çalışanları hayli hayli yaparlar :)

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...