Jump to content

Ses Kartı


baranbarlas

Recommended Posts

Arkadaşlar böyle bir sorun ilk defa başıma geldi pc de akşam herşey normalken bir anda ses gitti pc mp3 falan çalmıyo fakat netten dinledigim radyoları dinletiyo ardından da böyle bir uyarı veriyo sıyırmamak elde degil xplite kurulu pc de yardım edebilecek varmı yada daha önceden başına böyle bir durum gelen varmı ?

sesz.jpg

Link to comment
Share on other sites

internetten belli bir süre müzik dinledikten sonra mı veriyor bu iletiyo yoksa direk ses çalacağı sırada mı? direk ses hiç gelmeden veriyorsa ve windows ilk açılırken gelen sistem sesleride gelmiyorsa muhtemelen ses kartını yeniden yüklemen sorunu giderecektir. Elektrik gidip gelmelerinde veya reset tuşuna basman neden olmuş olabilir. Ses kartını yüklemeden önce aygıt yöneticisinden sorunlu aygıtları kaldırıp yüklersen daha iyi olur.

Link to comment
Share on other sites

ayarlarda herşey normal demetim masasında dahi ses karım görünmüyor ama aygıt yöneticisinde donanım sorunsuz diyor müzik dinlemek istedigimde pc de olmuyor ama netten radyo açınca normal çalıyor :) defalarca silip silip kurdum restart edince aynı hatayı veriyo

Link to comment
Share on other sites

@kamp arkadaşımıza katılıyorum. Ses driverlarını kaldır ve yeniden yükle. Sorun büyük bir ihtimal düzelir. Eğer ki düzelmesse bir format herşeyi düzeltir. Tabi son çare olarak. Tune up utillates vs vs vb programlarıda kullan. Bilgisayar tamir edici bu tür programlar çok işe yarıyor. Cclenear bile işini kayıt defterinle alakalıysa düzeltebilir.

Link to comment
Share on other sites

müzik derken .mp3 uzantılı ses dosyalarını medya oynatıcınız oynatıyor ama .vaw yada diğer uzantılı dosyalarımı açamıyorsunuz

codek yüklerseniz sorununuz kalmaz .

Please register to see this content.
Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...