Jump to content

Voodooshield Pro V6.40


semsibey
 Share

Recommended Posts

  • Editor

Voodooshield Pro v6.40

VoodooShield Pro

Homepage: https://voodooshield.com/

Açıklama: Geleneksel kara liste virüsten koruma yazılımı, günde 15.000'den fazla yeni virüsü engellemeye çalışır. Virüsten koruma şirketleri muhtemelen tüm yeni virüslere ayak uyduramaz. VoodooShield, izin verdiğiniz yazılımlar dışında tüm çalıştırılabilir kodları (virüsler dahil) engeller. Çoğu virüs Web tarayıcıları üzerinden saldırır. VoodooShield, virüs koruması için tescilli bir proaktif beyaz liste yaklaşımı kullanır. Doğru kullanıldığında, VoodooShield TÜM e-postaları ve tarayıcı tabanlı virüsleri ve kötü amaçlı yazılımları etkin bir şekilde engeller. VoodooShield son derece hızlı ve hafiftir.

Yazılım için beyaz liste oluşturma
VoodooShield, bilgisayarınız için virüs korumasına farklı bir yaklaşım getiren güvenilir bir uygulamadır. Yazılım virüslü dosyaları kaldıramaz, ancak bunların açılmasını engelleyebilir ve bilgisayarınıza virüs bulaşmasını önleyebilir. Yazılım, her zaman güvenilen tüm programlar ve dosyalar için otomatik olarak bir beyaz liste anlık görüntüsü oluşturmasına izin veren akıllı seçenekler sunar.

Virüsten koruma programı sisteminizin bir beyaz liste anlık görüntüsünü oluşturduktan sonra, VoodooShield bilgisayarınızın işlevselliğini engelleyebilir, böylece başka hiçbir yazılımın çalışmasına izin vermez. Başka bir deyişle, izin verilen programların bir listesini oluşturabilir ve bilgisayarınızı yalnızca belirtilen yazılımı çalıştıracak şekilde ayarlayabilirsiniz. Ancak, koruma duvarından ek programlara izin vermeyi seçebilirsiniz.

Kullanıcı dostu bilgisayar kilidi
VoodooShield her zaman arka planda çalışacak şekilde tasarlanmıştır, ancak masaüstünde istediğiniz konuma kolayca taşıyabileceğiniz küçük bir kalkan simgesi görüntüler. Kalkan, VoodooShield'ın etkin olup olmadığını gösterir: koruma KAPALI olduğunda kırmızı ve AÇIK olduğunda mavi.

Dahası, herhangi bir dosyayı kalkanın üzerine sürükleyip bırakmak, yazılımın belgeyi kötü amaçlı yazılımlara karşı otomatik olarak taramasına neden olur. Yazılım dosyayı bloke ederse, ayrıntılı analiz için otomatik olarak bulut tabanlı kara listeye yüklenir.

Beyaz listeye dayalı koruma
VoodooShield, kullanıcının yazılıma güvenme konusundaki tercihlerini öğrenmek için tasarlanmıştır. Öğrenme süreci, yazılım kırmızı arka planı ve KAPALI mesajını görüntülerken gerçekleşir. Korumayı etkinleştirdiğinizde, yazılım, hangi programların güvenilir olduğunu belirlemek ve diğerlerini engellemek için sisteminizin anlık görüntüsünü otomatik olarak alabilir.

Soru-Cevap

VOODOOSHIELD TAMAMEN FARKLI OLDUĞUNDAN HER ZAMAN SORULAR VARDIR

Spoiler

VoodooShield için Sistem Gereksinimleri nelerdir?
PC'ler için VoodooShield, Windows 7'den 10'a (32 ve 64 bit) uyumludur.
Sunucular için VoodooShield, Windows 2008 R2 Server ile Windows Server 2016 (32 ve 64 bit) üzerinden uyumludur.

VoodooShield'ın yeni sürümünü kurmaya çalıştım ama VoodooShield onu engelledi. Ne yapmalıyım?
Bakın, VoodooShield gerçekten her şeyi engelliyor! Sadece sağ tıklayıp VoodooShield'den çıkın ve ardından yeni sürümü yükleyin.

VoodooShield'ın çalıştığını ve bilgisayarımı koruduğunu nasıl bilebilirim?
VoodooShield maviyse ve AÇIK görünüyorsa koruma altındasınız demektir.

VoodooShield virüsleri veya kötü amaçlı yazılımları kaldıracak mı?
Hayır. Bilgisayarınızda bir virüs varsa, VoodooShield onu kaldırmayacaktır. Ancak VoodooShield, bilgisayarınızı virüslere ve kötü amaçlı yazılımlara karşı koruyacaktır.

Antivirüs Yazılımı her zaman bilgisayarımı yavaşlatır, VoodooShield?
Hayır. VoodooShield son derece hızlı ve hafiftir. Mevcut Antivirüs yazılımınızı kaldırırsanız ve yalnızca VoodooShield kullanırsanız, bilgisayarınızın daha hızlı olacağını fark edeceksiniz.

VoodooShield, geleneksel Antivirüs Yazılımıyla çalışır mı?
Evet, VoodooShield, Windows Defender dahil çoğu veya tüm geleneksel antivirüs yazılımlarıyla harika çalışır ve ek güvenlik katmanlarına sahip olmanın hiçbir zararı olmaz.

Yani VoodooShield tamamen kurşun geçirmez mi?
Bu aldatıcı bir soru, ancak yakın gelecekte bir noktada, bunu güvenle söyleyebilmeyi umuyoruz. VoodooShield, birçok virüse karşı test edilmiştir ve VoodooShield her seferinde mükemmel bir performans göstermiştir. Hâlâ birkaç yeni özellik ve güvenlik önlemi ekliyoruz, ancak her iki durumda da VoodooShield, geleneksel antivirüs yazılımları ile gerçekten eşsiz bir koruma düzeyi sunuyor.

Peki ya istismarlar? (En yaygın SSS)
Açıklardan yararlanmaları bir virüsün yolu olarak düşünün. Kötü amaçlı kod bir işlem ortaya çıkardığında, öldürülür. İşte bir bilgisayarı özellikle kötü bir istismara karşı koruyan bir VoodooShield örneği. http://www.youtube.com/watch?v=RInvpez9-OE&feature=youtube

Güvenilir bir web sitesine gittim ve düzgün çalışmıyor, bunu nasıl düzeltebilirim?
VoodooShield çoğu web sitesinde harika çalışıyor. Ancak, VoodooShield'ın izin vermeyi öğrenmesi gereken özel uygulamalara sahip bazı web siteleri vardır. Basitçe VoodooShield'ı kapatın ve web sitesine geri dönün. Web sitesi düzgün çalıştıktan sonra, VoodooShield'ı açabilirsiniz. Tekrar açmayı unutursanız, VoodooShield de otomatik olarak yeniden etkinleştirilecektir.

Şüpheli veya bilinmeyen bir web sitesine gittim ve VoodooShield yanıp sönmeye devam ediyor. Ben ne yaparım?
Büyük olasılıkla VoodooShield bir virüsü öldürüyor. Bu siteyi ziyaret etmemenizi şiddetle tavsiye ederiz.

================================================================================

VoodooShield yazılımını, herhangi bir teknik bilgiye sahip olan ve denemekten korkmayan tüm kullanıcılara tam anlamıyla öneriyoruz. VoodooShield imzalara dayalı değildir. Davranış analizi kullanmaz, bu nedenle başka bir antivirüsün yanına kurulabilir. Ama buna gerek yok ve olmamalı da. VoodooShield, geleneksel antivirüs yazılımının yerini alabilir ve bu sıralamada bulunan çözümlerin etkinliğinden önemli ölçüde daha ağır basabilir.

Recommendations
Although VoodooShield provides extremely high level of security (not only against drive-by download attacks or locally launching suspicious executable files or attachments), however it doesn’t protect against JavaScript code running in a browser and mining cryptocurrency. It also doesn’t protect against phishing or malicious content on websites. For this reason, we recommend adding the uBlock Origin or NoCoin extension to a browser, but also the Bitdefender Trafficlight website scanner for uncompromising protection. Scanning technologies in a browser along with VoodooShield will be probably an unbreakable barrier.

 

 

youtu.be/doxC5VYJ6b8

 

http://www.voodooshield.com/Download/VoodooShieldUserGuide.pdf

30.74 MB | Yanlızca İngilizce

https://www.mirrored.to/files/TJZPCMYP/Voodooshield.Pro.6.40.rar_links

 

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...