Jump to content

Mobikin Eraser For Android V3.1.17


semsibey
 Share

Recommended Posts

  • Editor

MobiKin Eraser for Android v3.1.17

Profesyonel bir Android veri silicisi olan MobiKin Eraser for Android, kullanıcıların her türlü Android telefon veya tabletten mevcut tüm, silinmiş, özel verileri ve sistem ayarlarını vb. Kurtarma fırsatı olmadan silmesini sağlar.

bilgisayara bağlan ana set-security-level-2

Anasayfa: https://www.mobikin.com/eraser-for-android/

Android Cihazlarınızdaki Tüm Dosyaları ve Geçmişleri Kalıcı Olarak Silin

Gizliliği korumak için, Android cihazınızda kayıtlı dosyaları ve arama geçmişlerini vermeden veya satmadan önce silmeniz şiddetle tavsiye edilir. Bu hedefe ulaşmak için, tüm Android verilerinizi ve geçmişinizi basit tıklamalarla silmenize veya silmenize yardımcı olabilecek Android için Silgiye dönebilirsiniz. Silme işleminden sonra cihazınız yepyeni bir cihaz gibidir ve hiç kimse ondan herhangi bir bilgi çalamaz. (Bu araç tarafından silinen veriler% 100 kurtarılamaz, bu nedenle lütfen Android'inizdeki önemli dosyaları önceden yedekleyin .)

  • Her türlü veriyi silin: Android telefonunuzdaki veya tabletinizdeki tüm dosyalar, kişiler, kısa mesajlar, arama kayıtları, fotoğraflar, videolar, müzik, takvimler, notlar, Uygulamalar, kitaplar vb. Dahil olmak üzere kurtarılma şansı olmadan silinecektir.
  • Silinen dosyaları silme: Yalnızca mevcut dosyaları değil, bu program Android cihazınızda silinen dosyaları tarayabilir ve bunların üzerine yazabilir, bu da silinen verilerin kurtarılmamasını sağlar.
  • Özel verileri silme: Bu araç, hesaplar, şifreler, işlem kayıtları, finansal veriler, arama geçmişi, tarama geçmişi ve daha fazlası gibi gizlilik verilerini Android cihazlardan sıfır kurtarma olasılığı ile silmenizi sağlar.
Android Telefonu Sil

Android Telefonunuzu Güvenli Şekilde Silmek için 3 Adım

Android için MobiKin Eraser'ın kullanımı kolaydır - bir teknoloji çaylak bile herhangi bir zorluk çekmeden silme işlemini tamamlayabilir. Bu araçla Android cihazı yalnızca 3 adımda silebilirsiniz.

  • Android cihazı PC'ye bağlayın: Öncelikle Android telefonunuzu bilgisayara bağlamanız gerekir. Sizin için 2 seçenek var - USB veya Wi-Fi ile bağlanın.
  • Bir silme seviyesi seçin: Güvenlik seviyesini istediğiniz gibi ayarlayın - Düşük, Orta veya Yüksek.
  • Cihazı silmeye başlayın: "Sil" yazın ve silme işlemine başlamak için "Sil" e basın.
Android Telefonu Güvenle Silin

Seçebileceğiniz 3 Güvenlik Seviyesi

Kullanıcıların farklı silme ihtiyaçlarını karşılamak için, Android için bu veri silgisi, kullanıcılara 3 silme seviyesi sunar - Düşük Seviye, Orta Seviye ve Yüksek Seviye. İhtiyaçlarınıza göre bir seviye seçebilirsiniz.

  • Düşük Seviye: Android telefondaki tüm verileri silmenin ve bunların üzerine yazmanın ve onları kurtarılamaz hale getirmenin en hızlı yolu.
  • Orta Seviye: % 100 kurtarılamayacaklarından emin olmak için Android'deki verileri silin ve üzerine yazın.
  • Yüksek Seviye: Cihazı silmek için en güvenli seçenek - telefonunuzdaki veya tabletinizdeki verilerin üzerine 3 kez yazarak veri kurtarma şansı bırakmaz.
Android için Veri Silgisi

Desteklenen Dosyalar ve Cihazlar

Profesyonel bir Android veri silgi yazılımı olan MobiKin Eraser for Android, Android cihazlarda farklı türde dosyaların kaldırılmasını destekler. Bu arada hemen hemen tüm Android cihazlarla uyumludur.

  • Desteklenen Dosyalar: Kişiler, kısa mesajlar, arama geçmişi, fotoğraflar, müzik, videolar, belgeler, Google geçmişi / arama geçmişi, Google hesabı, Uygulamalar, e-posta adresi ve şifre, sesli posta, çerezler vb.
  • Desteklenen Cihazlar: Samsung, Xiaomi, Huawei, LG, Motorola, HTC, Sony, ZTE, vb. Dahil olmak üzere piyasadaki neredeyse tüm popüler Android cihazları desteklenmektedir.
21 MB
https://www.mirrored.to/files/18DGYLBE/MobiKin.Eraser.for.Android.3.1.17.rar_links

 

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...