Jump to content

Arkadaşlar Sp2 Mi Sp3 Mü


ysml

Recommended Posts

arkadaşlar sp2 mi daha iyi sp3 mü?arasındaki farklar nelerdir,hızlı,stabil ,ram ve işlemci kullanım açısından?bilgisi ve tecrübesi olan arkadaşalar varsa yardımcı olabilirmi?şimdiden tşkler...

Link to comment
Share on other sites

Nasıl ki vista nın sp1 çıkmasıyla sistemde bir rahatlama, uyum geldiyse xp sp3'tede aynı şekilde sisteme kararlılık geldi.Ram kullanımı azaldı gibi, eskiden skaystar2 de makınam cok kasılırdı.Sp3 ile pip desteği ile 2 kanal birden izliyorum.

Link to comment
Share on other sites

Şimdi böyle bir soru olmaz zaten :)

Yazilimlarin eksik ve açık yönelerini kapatmak amaciyla yamalar çıkartılır.bu çıkan yamalar belirli araliklarla pack haline getirilir sunulur.Yani ha sen sp2 kurupda güncellemissin.ha sp3 kurmussun.Bi fark olmaz.Ama gerçek şu ki.Sistem opmizasyonu için sistem kuruldugunda tüm güncellemelerin olmasi ii olur.

Örnek=Vista sp siz sürümde kopyalama işlemi uzun sürdügünü tüm vista kullanıcılari bilir.Sp1 ve update ile gelen yama sayesinde bu sorun büyük ölçüde giderildi.

Genelde yazilimlarin herzaman yardım menüsünde şu yazar.Lütfen Yazilimin Güncel Versiyonunu Kullanın Diye Bir ibare geçer.

Sana tavsiyem Kesinlikle windows olsun yazilimlarin olsun en son güncellemeleri kullan.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 ay sonra...

Aslında arkadaş çok güzel bir konuya değinmiş SP3 çok daha fazla ram harcıyor diyorlar bu önemli düşük rem kullanan arkadaşlar için vista olayı ile xp olayı aynı değil vista sp1 de çok radikal değişiklikler oldu ama xpsp3 sadece hofixler bütünü idi

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...