Jump to content

Amerikalılar Van Gölü Canavarını Arıyor


Kænuni

Recommended Posts

20090404044615_van.jpg

Amerikalılar Van Gölü canavarını arıyor

Bir grup ABD'li televizyoncu, ''Van Gölü Canavarı'' ile ilgili belgesel çekmek üzere Van'ın Gevaş ilçesine geldi.

ABD'de bir televizyon kanalında şov programı hazırlayan ve ''Desination Truth'' adlı bir belgesel çekmek amacıyla Gevaş'a geldikleri bildirilen 11 Amerikalı, Gevaş Belediye Başkanı Nazmi Sezer ile makamında görüştü.

Van Gölü canavarıyla ilgili söylenenlerin doğru olduğuna inandıklarını belirten Amerikalı televizyoncular, canavarın görüldüğü yerler ve şekli hakkında belediye başkanından bilgi aldı.

Gölde çekimler yapan ABD'li ekip, daha sonra Van Gölü'ne daldı. Van Emniyet Müdürlüğü Koruma Şube Müdürlüğü Su Altı Grup Amirliğine bağlı 3 balık adam ile Van Sivil Savunma Arama ve Kurtarma Birlik Müdürlüğüne bağlı 7 kişilik bir ekibin gözetiminde çekimlerini gerçekleştiren Amerikalılar, ardından tekneyle Akdamar Adası'na geçti.

Basın mensuplarını yanlarına almayan ABD'liler geceyi Akdamar Adası'nda geçirerek, ''sessiz bir ortamda canavarın ortaya çıkmasını'' beklediler.

veteknoloji

Link to comment
Share on other sites

Bir zamanlar yabancı arkeleoğun biri, Hz. NUH'un gemisini aramıştı Ağrı dağı civarında. Peşinden terör patlak verdi ülkemizde. İddiaya göre Hz. NUH'un gemisini arayan zat, aslında teröristlerin yaşayıp saklanacağı yerleri, mağraları belirlemiş. Umarım bunun altından da böyle bişi çıkmaz...

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...