Jump to content

Biri Adsl Alana 1 Ay Telefon Bedava


candemiruzun

Recommended Posts

20090403111030_biri_logo1.jpg1 – 30 Nisan tarihleri arasında BiRi ADSL abonesi olanlar, şehirlerarası ve uluslararası sabit telefonlarla ilk 1 ay boyunca ücretsiz konuşabiliyorlar.

Koç.net, BiRi ADSL ile yeni tanışan abonelerine, şehirlerarası ve uluslararası sabit telefon görüşmelerini bir ay boyunca ücretsiz yapma fırsatı sunuyor. 1 – 30 Nisan tarihleri arasında BiRi ADSL abonesi olanlar, ilk 1 ay boyunca, tüm şehirlerarası ve 1. kademe kapsamındaki ülkelere yönelik uluslararası sabit telefon görüşmelerini, zaman sınırı olmadan ve ücretsiz yapıyorlar.

Kampanya, Hesaplı BiRi ve Özgür BiRi olmak üzere iki farklı paket seçeneği ile tüketicilerle buluşuyor. Hesaplı BiRi paketindeki 1 Mbps hızdaki ve 4 GB kotalı bağlantı seçeneği, 4 ay boyunca KDV ve ÖİV dahil 13.78 TL’ye sunuluyor. Özgür BiRi paketindeki, 1 Mbps hızdaki ve 4 GB kotalı bağlantı seçeneği ise, taahhüt şartı olmadan, 2 ay boyunca KDV ve ÖİV dahil 13.78 TL’ye sunuluyor. Ödemelerini Worldcard ile yapan aboneler, indirimli ücretlerden bir ay ekstra yararlanıyorlar.

Ücretsiz kullanımlarına sunulan telefon destekli ve yüksek kalitede kablosuz modemleri sayesinde aboneler konuş-öde şeklinde avantajlı tarifeler ile şehirlerarası, uluslararası ve GSM görüşmelerini yüzde 45’e varan indirimlerle yapabilecekler.

__________

veteknoloji

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...