Jump to content

Perfect Xp Yi Windows Kurdurmuyor Yardım!


irvin

Recommended Posts

Cd yi taktıktan sonra (mavi ekranda)kur dosyalarını yüklemeye başlıyor. Ancak mavi ekran karardıktan sonra tekrar mavi ekranda windowsun bu işlemi durdurduğunu falan yazıyor. Sorun nedir yardımcı olabilecek birileri var mı?

Link to comment
Share on other sites

Makina Açılırken bios a girip oradan kapatman gerek. Bios a girmek her makinada farklıdır. Kimisinde f2 kimisinde f10 kimisinde de del tuşu olabilir. Daha fazla bilgi için makinayı internetten araştırmam gerekiyor. Çözüm bulunca buraya yazarım

Link to comment
Share on other sites

Hangi sürümü indirdiyseniz gidip oraya neden yazmadınız da ayrı başlık açtınız acaba?

Hangi sürümü kullandığınız belli değil. Hangi hata mesajı belli değil.

Anladığım kadarı ile sata sorunu değil. Çalışmalarımda zaten satayı kapatmaya gerek yoktur açık şekilde kurulur.(+sata entegresi var) Çok nadir bazı donanımlar hariç, Asus laptopa(intel işlemci-anakart ise özellikle) sata açık olarak sorunsuz kurulur.

hellik arkadaş yardımcı olmaya çalışmış ancak daha sorunu anlamadan direkt söylemiş, sata'dan kaynaklı olmayabilir de.(Ki ben öyle sanıyorum anlatıldığı kadarcığı ile..)

40 yılın başı foruma ilk mesajınızı atacaksanız biraz forum kurallarına uyun doğru yere yazın ve derdinizi ayrıntılı anlatın yoksa boşuna oyalanırsınız. Katılımsız kurulum-destek konusu değil bu. Çöpe gitmesi gerekir ama yanlış anlamayın diye şikayet butonuna basamıyoruz işte her zaman bu böyle gider..

Link to comment
Share on other sites

Kardeşim sende haklısın sölediklerinde. Ben burdan indirmemişim elimde iki tane var. Ancak üslubun biraz sert olmamış mı? Ben hoşgörüden yanayım. Yazdıklarından tavsiye niteliğinde olanlarını iyi niyetli olarak düşünüp onları üzerime alındım. Konuyu çok iyi anlasam burda böle bi konu bile açmazdım belki de. Bneimde sana bir tavsiyem olacak Senin uzman yada iyi düzeyde olduğun konularda başkaları aynı düzeyde bilgiye donanıma ve anlayışa sahip olmayabilr. Yine ilgine ve sabrına teşekkür ederim

Link to comment
Share on other sites

Evet haklı olabilirsiniz, bazı noktalarda kırıcı olduysam özür dilerim.

Demek istediğim derdini anlatamayan derman bulamıyor, sonuçta sanal bir ortam burası ve bilgilerimizi yazarak paylaşıyoruz, görüntü koyabiliyoruz. Bu imkanlar dahilinde iyi iletişmek lazım. Yoksa hepimizin yardıma ihtiyacı oluyor.

Yardımcı olabileceğim bir konu varsa özel mesajdan veya Perf. Xp başlıklarından ulaşabilirsiniz.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...