Jump to content

Pc-doctor Service Center


sevenleraglamasin

Recommended Posts

Merhabalar "PC-Doctor Service Center" bilen veya kullanan varmı. Arçelik beko yetkili servisinde kullanılıyor. Bu set program ve ekipman dahilinde satılıyor. Bu program ise usb yuvasıına takılan flash diske benzer bir parça ile çalışıyor. Takılmadığı zaman çalışmıyor benim isteğim ise bu programı donanım takmadan nasıl çalıştırabilirim. Bu donamımları ilk kıran hacker 10 yaşında Norveçli bir çocuktur aslında çocuk demek yanlış üstad dememiz gerek değğilmi. Ben bu programıı nasıl çalıışştıırabilirim Yardımlarınızı bekliyorum.

Link to comment
Share on other sites

dostum aradıgı bulman neredeyse imkansız TÜRKİYEde platik doğramcılar ve baskıı desen işi yapanlarda buna benzer bi sistemle çalışıyorlar malesef ülkemizde bayilikleri yok bildigim kadarıyla ddesen işi yapanların kullandıgı pronun ismi zsk orjinalinde progran usb bellege benzer bi parçayla çalışıyor ama bizimkiler nasıl becerdilerse bunu usb siz çalıştırıyorlar bursa civarlarında ki pc ler yapıyorlar umarım bulursun

Link to comment
Share on other sites

  • 1 ay sonra...
  • 9 ay sonra...

PC Doctor Servise Center,

Bu yazılım ve yazılım ile birlikte gelen Aparatlar Sayesinde Bİlgisayarda ki Tüm arızaları ve sebeplerini hata kodlarını vs.vs. bulup sorunu kolayca çözebilirsiniz.

Pc Doctor Servise Center Kullanım DVD'si (videolu anlatım) tüm servislere gönderilmişti.

Bunun yanı sıra Servislere özel VideoPortalında da setin kullanım videosu mevcut.

PC Doctor' Bir Güvenlik kilidi ile çalışmaktadır. ve bu Kilit USB'disk üzerine girilen kodlar sayesinde programı çalıştırma imkanı tanır.

Yazılımın DVD'imajını alsanız bile Güvenlik Kilidi olmadan kullanabilmeniz mümkün değildir.

Güvenlik kilidini Kırmak için ise Bu konuda uzman kişilerin orjinal kilit üzerinde çalışma yapması lazım.

Ve maalesef bir çok serviste PC konusunda Uzman yok.

Set Fiyatı 499 $ olmakla birlikte Sipariş veren kişilere de gönderiliyor bildigim kadarıyla.

Kaldı ki Bilgisayardan anlıyorsanız bu yazılım grubu ve donanımlarına hiç bir şekilde ihtiyaç duymazsınız Kırmanıza da Gerek kalmaz.

ama illa kıracagım derseniz o zaman Yazılımı bu konu ile ilgilenecek bir arkadaşımıza Güvenlik kilidi ve diğer aparatları ile birlikte gönderin belki Kırabilirler.

Güvenlik kilidi Bozulursa Set Yeniden alınmalıdır Güvenlik Kilidi Harici Satılmıyor.

İyi mesailer.

Link to comment
Share on other sites

kardeslerım ben de arc beko dayım bunun egitimini vermıslerdı sız almadınızmı artı doctor la bırlıkte bıde cd geldı kullanımı anlatan bızım arcelıkcı arkadaslar bızım e-kutuphanede egıtım vıdeoları var bunların tamamımı anlatıyolar kolay gelsın ısteyene cd yollarım necmiyaylaForumda msn, mail, adres, gerek isim vs. bilgilerinizi paylamaynz.com maıl atsın ısteyenler

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...