Jump to content

Facebook Işinden Etti!


Kænuni

Recommended Posts

20090329063420_20090326121541.jpg

Facebook işinden etti!

Hapishanede Facebook vukuatı.

Hapishanede gardiyan olmak zor bir iş; hele ki Facebook kullanıyor ve mahkumlarla iyi geçiniyorsanız.

Gerçekten de bir hapishanede gardiyan olmak dünyanın en kolay işlerinden biri değil. Her şeyden önce tehlikeli bir meslek. Bunun dışında çok sıkı korunan hapishanelerde sosyal iletişim sadece mahkumlar için değil, gardiyanlar için de sınırlı. Böyle olunca bir gardiyanın boş zamanlarında Facebook'a giriyor olması son derece anlaşılabilir bir şey. Fakat Facebook yüzünden işinden kovulması biraz garip.

Gardiyanın işinden kovulmasının sebebi ilk akla gelebileceği gibi; Facebook'ta çok vakit geçirmesi veya daha önce yaşandığı gibi hastayım deyip gitmediği günlerde katıldığı partilerde çekilmiş fotoğrafları değil. Onun sebebi, mahkumları Facebook'ta arkadaşı olarak eklemesi!

Nathan Singh adlı gardiyan hakkında zaten mahkumlara cep telefonu gibi yasak olan cihazlar temin etmekten dolayı devam eden bir soruşturma vardı. Fakat soruşturmada herhangi bir delil tespit edilemedi. Ardından hapishane yöneticileri Singh'in Facebook hesabına 13 mahkumu arkadaş olarak eklediğini görünce bunun fazlasıyla şaibeli olduğuna karar vererek gardiyanın işine son verdiler. Gardiyan ise bu mahkumların kendisinin okuldan ve oynadığı futbol takımından eski arkadaşları olduğunu iddia etse de, sonuç değişmedi.

veteknoloji

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...