Jump to content

Hızlı Internet Istemeyen ülke...


Kænuni

Recommended Posts

20090319122047.jpg

Hükümet hızlı interneti yaymaya çalışıyor, vatandaş istemiyor: İşte hızlı internete hayır diyen ülke

Hızlı internet istemeyen ülke...

Ofcom'un yayınladığı son rapora göre İngilizlerin neredeyse yarısı yüksek hızda bir internet bağlantısına karşı mesafeli duruyor.

Ofcom, geçtiğimiz günlerde yayınladığı son raporunda, İngiliz halkının yaklaşık %22'lik bölümünün yüksek hızlı internet erişimiyle pek de ilgili olmadığını ortaya koydu.

Ofcom'un CEO'su Ed Richards, London School of Economics'te yaptığı konuşmasında İngiliz hükümetinin var gücüyle tüm ülkeyi internetle donatmaya çalıştığını belirtirken, İngiliz kullanıcıların hemen hepsinin hızlı internetin faydalarıyla ilgili mesaj bombardımanına tutulduğunu vurguladı.

Ancak İngiliz yönetiminin tüm bu yaptıkları da yeterli olmamış olacak ki, Ofcom'un yayınlanan son raporu, İngilizlerin hiç de azımsanmayacak bir bölümünün yüksek hızla internete bağlanmaya pek de sıcak bakmadığını ortaya koyuyor. Rapora göre İngilizlerin %40'lık bir kesimi yüksek hızda bir internet bağlantısına sahip değil ve yüksek hızda internet bağlantısı bulunmayan kullanıcıların büyük bir bölümü ya yüksek hızda bir internet erişimini kişisel olarak istemiyor ya da yüksek hızlı internet tarifesine geçecek maddi olanağı kendisinde bulamıyor.

chip

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...