Jump to content

Modern Warfare 2'nin Çıkış Tarihi


candemiruzun

Recommended Posts

Call of Duty: Modern Warfare 2'nın Çıkış Tarihi Belli Oldu.

Call of Duty 4: Modern Warfare 2007 yılının en büyük oyun hitlerinden biri oldu. Hatta Halo 3’ün çıkışı bile bu denli büyük bir etki yaratmadı Xbox oyuncularının üzerinde.

Call of Duty serisinin yayıncısı Activision, her sene yeni bir sürüm çıkartmak amacıyla iki ayrı geliştirici stüdyo ile çalışıyor: Infinity Ward ve Treyarch. Her sene yeni bir Call of Duty oyununun çıkması artık gelenek haline geldi fakat eski sürümler İkinci Dünya Savaşı’nda takılıp kalmışlardı. Yani, Modern Warfare çok sevildi çünkü Call of Duty olgusuna yeni bir soluk kattı. Activison, Call of Duty: World At War ile yine II. Dünya Savaşı konularına dönüş yaptı ancak serinin hayranları sabırsızlıkla yeni Modern Warfare sürümünü bekliyorlardı. İşte o beklenilen duyuru bugün yapıldı.

call.jpg

Geliştirici firmalardan Infinity Ward, Oyun Geliştiricileri Konferansı’nda Call of Duty: Modern Warfare 2’nin 10 Kasım 2009’da oyunseverlerle buluşacağını bildirdi. Diğer yandan “COD” markası yakında düşebilir. Söylentilere göre bundan sonraki oyunlar sadece kendi özel isimlerini kullanacak. Örneğin yeni oyunun adı COD’suz Modern Warfare 2 olabilir.

Oyunun diğer sürümlerin izini takip edeceği kesin. O yüzden grafiksel özellikler bizi daha çok ilgilendiriyor. Acaba yeni oyunda bu sefer DirectX 10 API’leri kullanılacak mı? Bunlar ilerleyen aylarda birer birer ortaya çıkacak.

_________

veteknoloji

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...