Jump to content

Windows Perfect Gizli Spyware


avc917

Recommended Posts

arkadaşlar ben windows perfect kurdum spyware docterı kurdum tardım 4 tane spyware buldu ve sildi sonar benim internet bağlantım gitti ethernet hep sınırlı bağlantı gösterdi diğer bilgisayardan da spywareleri silmeye çalıştım izin vermiyor spyware docter klasörüne girince hemen klasörü kapatıyor dikkat edin sizin her türlü bilgilerineze olaşabilirler bu yolla benden uyarması

Link to comment
Share on other sites

Bende PerfectXP Aıo V1.2008 Aralık Barış arkadaşımızın yaptığı modifiye XP Yi kullanıyorum ve bunun gibi daha birçok perfect XP denedim bu tarz Problemlere rastlamadım ama sende olmuş olabilir kaynağını kimden nereden aldığını artı hangi sürüm olduğunu ve capslarıda paylaşırsan ne olduğu daha iyi anlaşılır.

Link to comment
Share on other sites

evet bu tip işletim sistemlerinde böyle bir konu yine gindeme gelmişti fakat baris_seven kardeşimiz , abimiz bu işten ekmek yiyen birisidir onun yaptığını zannetmiyorum.nerden indirdin acaba? bildiğim kadarı ile baris_seven sadece tnctr ve kendi blog'unda paylaşıyor çalışmalarını

Link to comment
Share on other sites

Valla benim bile haberim yok. Evet gerçekten bayağı gizliymiş(!).

Edit:

Daha önce defalarca söylendi. Birkaç program ekliyoruz Xp'lere. (Bunlar da forumda paylaşılan değerli arkadaşlarımızın güvenilir çalışmalarıdır)

Zekası kıt birkaç güvenlik programı uyarı (genelde yanlış uyarı) verdi diye tantana yapıyor çoğu kişi, içeriği ve anlamını bile bilmeden.

Zaten bundan sonra Xp'ler içerisine hiçbir program koymayacağım, kendiniz internette bulduğunuz 'güvenilir(!)' kaynaklardan programları indirip kurabilirsiniz..

Örnek: Son dakika haber programı nete bağlanıp haberleri kendi içerisinde gösteriyor diye yine bu süper akıllı programların gazabına uğruyor misal.. Veya Winamp Tr dil dosyası.. Aslında zararlı değildir bunlar ya programların yanlış alarmı, ya da programlayan kişinin yaptığı bir hata, amaç zarar vermek olsa başta kendim kullanıyorum sisteme etkisini izlerim, bilgisayarıma yılda bir virüs girer o da bazı arkadaşların getirdiği flash disklerden giriyor, feci olanları da var. Antivirüs programı bile kullanmam ben sırf bu flash disklerden yüzünden AV benzeri bişeyler ben de kurdum sonuçta..

Rapor veriyorsunuz bari biraz ayrıntı verin de ciddiye alacak bişey olsun ortada. Ha olamaz mı belki de doğru söylüyorsundur, gözümden kaçan bişey olabilir insanlık hali. Ama olası çözüme gidecek yolda kullanıcılardan hiç sağlıklı geri dönüş yorumları alamıyorum. Her ne kadar deneyimli olsam da Tek başıma böyle ayrıntılı içerikleri hazırlamak zorluyor insanı. Bir de sunduktan sonra olumlu olumsuz eleştiriler ayrıdır, en sevmediğim mesajlar yapıcı olmayan ve boşa yazılanlardır. Neyse..

Ayrı bir WPI program cdsi yapabilirim. Uğraşmaktan bıktım bu tip boş mesajlarla.. Kuyuya biri taş atıyor 40 kişi çıkaramıyor sonra..

Bu arada 1,777. mesajım hayırlı olsun.. 1000 tanesini çeşitli polemiklere cevap vermek için yazmışımdır herhalde..

Kırıcı olduysam kusura bakmayın.. İyi forumlar.

Link to comment
Share on other sites

ewet katiliyorum sana baris7seven aslında elimde tertemiz program var internette virüstotal dan tarim bir sorun yok ama kendi pc de taratınca virüs diyor + trojhen uyarısı anliyacağınız virüs programları bile dangalaktır

Link to comment
Share on other sites

arkadaşım herkese suç atmak bu kadar kolay mı ya?

Bak koçum ben bilgisayarla uğraşan bir kişiyim.

Sen perfect xp yi bilgisayarına kurdun ne malum senin yerel sürücün D: de .bat uzantılı virüslerin olmadığı.(autorun vs. )

Ben hafta içi kaç makinaya format atıyorum ve saniyesinde yerel disk D sürücüsünden C ye başlangıca virüs bulaşıyor.

Sen xp yi kurduktan sonra direk antivirüsü kurmazsan o senin hatan.O site benim bu program benim indir 5 gün sonra bilmem ne programı ile tarattım virüslü vs. vs. vs.

Herneyse böyle saçma konular açıp ne yapmaya çalışıyorsunuz anlamıyorum.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...