Jump to content

Hetman Internet Spy V2.6 Ml Unlimited / Commercial / Office / Home


semsibey
 Share

Recommended Posts

  • Editor

Hetman Internet Spy v2.5 Multilingual

Unlimited / Commercial / Office / Home

201224013303956842.jpg 201224013114877728.jpg Shows saved passwords and entered addresses

Anasayfa: https://hetmanrecovery.com/web-browser-history-viewer-software.htm

Açıklama: Bu program, hem mevcut hem de silinmiş tarayıcı sistem dosyalarının içeriğini analiz eder ve bir kullanıcının çevrimiçi etkinliği hakkında ayrıntılı bilgi toplar. Yardımcı program, göz atma geçmişini, sosyal medya mesajlarını, arama geçmişini, e-postaları, YouTube'da izlenen videoları vb. Analiz etmenize olanak tanır.

Kullanıcı dostu arayüz, yalnızca çocuklarının çevrimiçi faaliyetlerini izlemek isteyen ebeveynler için değil, aynı zamanda dijital kanıtlar üzerinde çalışan dedektifler için de iyidir. Uygulama, tarama geçmişi silinmiş, veriler kaldırılmış veya disk biçimlendirilmiş olsa bile size belirli bilgileri verecektir.

Kullanmanın yolları
Arama geçmişinizi, göz atma geçmişinizi veya diğer geçmiş çevrimiçi etkinliklerinizin geçmişini temizlemeye karar verdiyseniz, bunların sonsuza kadar gitmeyeceğini varsaymamalısınız. Tarama geçmişi kolayca okunabilir ve hatta gerekirse geri yüklenebilir.

Açılan web sayfalarının bir listesini göster
Uygulama, açılan URL'lerin geçmişini toplar ve açılış tarihini, toplam ziyaret sayısını ve belirli bir web sayfasını görüntülerken harcanan zamanı görüntüler. Uygun analiz için, tüm web siteleri kategorilere ayrılmıştır ve bunları herhangi bir kategoriye göre filtreleyebilir veya sıralayabilirsiniz.

Bir kullanıcının sosyal medyadaki çevrimiçi etkinliğini analiz eder
Sosyal medyadaki iletişim de işletim sisteminde iz bırakıyor. URL'leri, kullanılan hesapları, kullanıcının etkileşimde bulunduğu kişileri ve iletişim için harcanan toplam süreyi gösteren özel bir bölüm vardır. Kaydedilen girişleri ve şifreleri kullanarak, bir kişinin hesabının özel bilgilerine - mesajlaşma geçmişi, fotoğrafları ve videoları - doğrudan erişim sağlayabilirsiniz.

Arama sorgularını ve makine çevirisi kullanımını analiz eder
Tüm arama sorgularının geçmişi ayrı bir bölüm olarak verilmiştir. Google veya Bing gibi popüler arama motorlarıyla, Amazon veya Ebay gibi çevrimiçi mağazalarda, Google tarafından sağlanan çevrimiçi haritalarda, Facebook ve YouTube gibi sosyal medyada, BeNaughty, Match, Tinder veya OkCupid gibi arkadaşlık web sitelerinde yapılan aramalarla ilgili tüm bilgileri içerir ve milyonlarca başka web sitesi ve hizmet.

Kullanıcının e-postalarını gösterir
Tüm e-postalar - görüntülenen veya gönderilen - ayrı bir bölümde incelenebilir. Tarihe ek olarak, size e-postanın görüntülendiği kaynağın adını, kullanıcı hesabını ve konuyu gösterir. Alınan şifreleri kullanarak bir başkasının yazışmalarını okuyabilirsiniz.

Oluşturulan yer imlerini ve indirmeleri gösterir
Kullanıcı tarafından oluşturulan tüm yer imleri, tarayıcı tarandıktan sonra gösterilecektir. Hem masaüstü bilgisayardan hem de akıllı telefondan oluşturulan yer imlerine erişebileceksiniz. Kaydedilen web sayfası URL'leri oluşturma tarihini içerir ve bir dizin ağacı olarak düzenlenir. İndirilen tüm nesnelerin geçmişi ayrı bir bölüm olarak verilmiştir. Her indirme için, tam adres ve indirmenin başlama ve bitirme zamanının yanı sıra diskteki dosyanın yolu gösterilir.

Tarayıcı önbellek içeriğini analiz eder
Herhangi bir web sayfasını ziyaret ederken, Chrome, Yandex, Opera ve Mozilla Firefox çok sayıda görüntüyü ve diğer nesneleri sabit diske - tarayıcı önbelleğine kopyalar. Hetman Internet Spy, tarayıcı önbelleğinden dosyaları ve ilk erişim tarihini geri yükler ve gözden geçirilmek üzere gösterir.

Kaydedilen şifreleri ve girilen adresleri gösterir
Kolaylık sağlamak için, modern tarayıcılar Facebook, Instagram, Twitter, e-posta hizmetlerindeki vb. Kullanıcı hesaplarının şifrelerinin hatırlanmasını önerir. Bu yardımcı program, kayıtlı şifreleri ve bir kişinin kullanıcı hesabından iletişim formlarına girilen adresleri çıkarır. Giriş anahtarlarını kullanarak birinin e-postalarını ve sosyal medya mesajlarını görüntüleyebilirsiniz. Google ve Facebook'ta bir kişinin hesaplarını girmeniz, eksiksiz tarama geçmişine ve arama sorgularına, tüm hareketlere (Coğrafi Konum aracılığıyla), kişinin tüm kişilerine ve diğer birçok özel bilgiye erişmenizi sağlar.

Disk biçimlendirmeden sonra göz atma geçmişini kurtarın
Tarayıcı sistemi dosyalarının Shift + Del ile sabit diskten silinmesi veya daha sonra bir Windows işletim sisteminin yeniden yüklenmesi ile bölümün biçimlendirilmesi Internet Spy'a karşı hiçbir koruma sağlamaz. Hetman Internet Spy diski doğrudan tarar ve silinen gözatma geçmişini kurtarır.

Tarama geçmişini temizledikten sonra veya Gizli Mod ya da Özel Mod kullanıldıktan sonra geri yükler
Tarama geçmişini temizledikten, varsayılan ayarlara sıfırladıktan ve hatta tarayıcı kaldırılıp yeniden yüklendikten sonra kurtarabileceksiniz. Chrome ve Yandex'de bir Gizli sekme veya Opera ve Mozilla Firefox'ta bir Özel sekme kullanmak, tarama geçmişini gizlemez ve onu görüntüleyebilirsiniz.

Raporları Excel, HTML veya PDF'ye aktarma
Alınan tüm verileri daha sonra kullanmak veya diğer sistemlere aktarmak için Excel, HTML veya PDF olarak kaydedebilirsiniz. Rapor Sihirbazı herhangi bir yararlı bilgiyi seçmenize ve dışa aktarmanıza yardımcı olacaktır.

 

 

https://dailyuploads.net/l43axvbb2zx6
https://send.cm/aujjb4ldwthg
https://userupload.net/r69s2e9d3g4g
https://www.file-upload.com/ddxqh64cv793
https://veryfiles.com/7udnl5dovx6b
https://veryfiles.com/ho86qvujo3yu
http://hexupload.net/74ao2dk6j8gz
http://hexupload.net/cn7jl84wyh8u
https://mega4up.com/1xeso0bhtc8s
https://mega4up.com/k4jxqx1pi73k
https://ddownload.com/34sgzry2blt7
https://dropapk.to/bkv8ck47mdqt
https://dropapk.to/fliwsy7qfq7g
https://katfile.com/g15arwmpf401/Hetman.Internet.Spy.2.5.rar.html
http://nitroflare.com/view/D3A2A14E55F6803/Hetman_Internet_Spy_2.5.rar
https://uploadgig.com/file/download/5cfd246020A63e7b/Hetman_Internet_Spy_2.5.rar
http://rapidgator.net/file/344b70c9d3977dce23c8062f7a870fe6
https://rapidgator.net/file/8742962112ac190df02fde56399b7792/Hetman_Internet_Spy_2.5.rar.html


  v2.4 Portable
https://www.upload.ee/files/12593395/HetmanInternetSpyPortable_2.4_Multilingual.paf.exe.html

 

Link to comment
Share on other sites

  • semsibey changed the title to Hetman Internet Spy V2.6 Ml Unlimited / Commercial / Office / Home

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...