Jump to content

Speedswitchxp


akin_25

Recommended Posts

SpeedswitchXP v1.52

res1r.jpg

SpeedswitchXP, intel ve amd dizüstü bilgisayarları için geliştirilmekte olan bir batarya ömrü düzenleyicisidir. Yazılım sistem sekmesine yerleşip, bilgisayarınızın tüm işlemci ve hafıza voltaj ayarlarını, performans, normal ya da en düşük pil kullanımını seçebileceğiniz şekilde değiştirmenize imkan tanıyor.

Özellikle Windows 2000`de frekans düzenleme imkanına sahip olan dizüstü kullanıcıları, ne yazık ki Windows XP`de intelin bu desteğinin olmadığını gördüler. Yani geçerli ayarlarınız ile sadece Windows XP`nin size sunduğu güç yönetimini kullanabiliyorsunuz ancak örneğin yüksek işlem gücü gerektirmeyen işlerle uğraşıyorsanız, o an işlemciniz aşırı çalışıp da bilgisayar pilinizi gereksiz yere harcayabiliyor. Yazılım bu noktada, her türlü voltaj ayarını gerek otomatik, gerekse de elle yapmanıza olanak sağlayıp pilinizden tam verim alabilmenize yardımcı oluyor.

Yeni çoklu işlemcileri de destekleyen bu yararlı uygulama, saat simgesine yerleşince ister ana ekrana geçiş yapıp seçeneklerinizi kendiniz belirleyebilir; isterseniz de otomatik olarak sunulan 4 güç seçeneğinden o an yapmakta olduğunuz işe uygun olanını seçip, pilinizi gerçekten de ekonomik olarak kullanmaya devam edebilirsiniz.

http://rapidshare.com/files/212688721/speed.rar[/CODE]

[/center]

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...