Jump to content

Knight Online Sahibi Koxptan çok şikayetçi


alperica

Recommended Posts

Sayın Yetkili,

K2 Network kendini,tüm Knight Online oyuncuları’na eğlenceli bir oyun ortamı sağlamaya adamıştır.Değerli internet kafe iş ortaklarımız olarak sizleri,paylaştığımız işimizin ortak hedeflerinin korunması konusunda yardımcı olunduğundan emin olmak için,alacağımız önlemler hakkında bilgilendirmek isteriz.

Çok yakında K2 Network,şirketimiz haklarını ihlal eden,yasa dışı faaliyetler yürüten kurum ve kişilere karşı yasal işlem başlatacaktır. Bu işlem, KOXP ve/veya Heavenfire gibi yasa dışı üçüncü parti ‘hack’ programlarının ücretsiz olarak dağıtılması veya satılması, özel sunuculara ev sahipliği veya sponsorluk yapılmasını da içermektedir. Bu tür programlar,Knight Online’nın dürüstlük anlayışına ve ruhuna zarar veren hizmetlerdir. Bu sırada,kısa bir dönem kazançlı çıkmak için bunları yanlışlıkla almış olanlar,hem K2 Network’e hem de iş ortaklığı değerlerimize eninde sonunda zarar vermektedirler.

Bizlere sağladığınız sürekli destek ve iş ilişkilerimize verdiğiniz değer için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla,

Daria Fluor-Scacchi

[email protected]

K2 Network

Cevap :

Sayın çekik göz ukalalığımı bağışlayın ama koxp vs. gibi programlarına o çok zeki oyun database yazılımcıları tarafından engellenemiyorsa bunun suçlusu koxp kullanan değil koxpu engelleyemeyenlerdir. Adam yeni bir karakter açtığı zaman 1 lvlden başlıyor ve 83 lvl olması için 1-1,5 hatta 2 sene oynuyor. artık skill barına eli gitmeyecek hale geliyor çünkü sizin ırkçı adminlerinizin yabancılara dağılttığı itemleri gören adam k.bakmayın ama salak değil ya oyunu bırakıveriyor.Beramusda bunun çok örneklerini gördüm.

Şimdi bir çinli olarak size soruyorum para mı önceliklidir hizmet mi ? para diyorsanız bu mailimi silin gitsin sizin için hiçbir anlam ifade edemez.Yıllardır insanlar sizin oynunuzu oynadı durdu ailelerinden para çalanlar item için bıçak çeken insanlar gördüm ben bu oyunda. Ve şimdi Knight Online a yakışır şekilde oynayın diyorsunuz iyide bu zemini siz kendiniz hazırladınız!!.. 4 yıl öncesine keyfi olarak satılan premium şimdi Free2play saçmalığı altında oyuna girince non premium user sorry gibi yazılarla insanları hala kandırdığınız bir hal aldı ve embesiller gibi şikayet ediyorsunuz.. Ya biz salağız yada siz dehasınız. Ben k2Network bayisi olarak üyeliğimin fesedilmesini istiyorum. Bundan sonrasında daha dürüst daha akıllı oyun firmalarıyla çalışacağım.

Saygılarla...

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...