Jump to content

Bilgisayar Sistem , Kapanma Sorunu


Siwan

Recommended Posts

Merhaba arkadaşlar benim Pc yi kapatmaya çalışıyorum Başlat + Bilgisayarı Kapat + Kapat diyorum Pc kapanmıyor sadece oturum kapatılıyor diyor öyle kalıyor ama yeniden başlat diyince çalışıyor sizce sorun ne olabilir...?

Link to comment
Share on other sites

Bendede Aynı Sorun Vardı Hatalı Windows Yüklemesinden Doleyı Format Attım Şimdi Çat Diye Kapanıyo Sende Bi Format At Düzelsin Kurtul Çileden

Link to comment
Share on other sites

Yok bu sorun format atmadan önce de vardı format attıktan sonra yine var Regedit ayarlarından olacağını düşündüm fakat bir türlü Regedit açılmadı sorun ana kartdan die tahmin edebiliyorum..

Link to comment
Share on other sites

eğer sorunun bizim karsılaştığımız ise söyle bişi önericem sanırım makinan laptop. atk die bişi yükledinmi bilmiyorum. denetim masasından güc seceneklerine gelip güç düzenleri sekmesinden > gine güç düzenleri kısmından sana ait olanı seçmen sende kinde ne yazar bilmiyorum ama

ordakileri sırayla secip uygulamanı tavsiye edicem.

Link to comment
Share on other sites

  • 11 ay sonra...

Ctrl+Alt+Delete ye basıp görev yöneticisini açınız.Sonra orada üstte Bilgisayarı Kapat seçeneği var.Bilgisayarı kapat seçeneğine Ctrl ye basılı tutup tıklayıp ve elinizi Ctrl den çekmeyin 5 saniyeye kadar bilgisayar kapanacaktır.Alternatif bir çözüm.

System Mechanic Professional 7 programı ile windowsu onarmayı bir dene.Altta link verdim oradan indirebilirsin.

http://www.tnctr.com/index.php?showtopic=1822&st=120[/CODE]

Saygılarımla...

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...