Jump to content

Mp4 Kesme Programı Varmı?


Recommended Posts

Arkadaşlar elimde telefonla çektiğim mp4 formatında videolar var bunları kesip birleştirmek istiyorum formatlarını değiştirmeden ama denediğim tüm programlar convert ediyor aynı zamanda veya görüntü geliyor ses gelmiyor ya da görüntü geliyor ses gelmiyor hangi programla hiç format değiştirmeden kesip birleştirebilirim?? Tabi türkçe olursa iyi olur..şimdiden sağolun!

Link to comment
Share on other sites

Bu program işinize yarayabilir.

DVD Cutter 4.1 | 5.5MB

DVDCutter Stream Mp3CDWav Converter v4.0 for WIN98/ME/NT/2000/XP

it'is an A/V Player and Editor. As a player, it can play multiple formats such as: MPG 1, MPG 2, MPG 4,VCD, SVCD, DVD,avi, asf, wmv, etc. As an editor,it can help you covert CD->Mp3 files, CD->Wav files, Mp3->Wav files, Wav->Mp3 files, VCD(dat file)->MPG file, DVD(vob)->avi with Sound, DVD(vob)->AC3, DVD(vob)->MP3, Avi (raw or uncompressed)->Avi (Compressed by DivX or others), MPEG->Avi (Compressed or Uncompressed), real video or audio-->avi, avi-->wav..., etc. Can help you create VCD, SVCD, DVD with chapters and menus..., etc.

It's also good at splitting and merging multimedia files or any type of files (such as exe, rar, zip,iso, ace, wmv, asf, vob, mpg, rm, ra, ram, and so on). It can help you cut or split your favorite part(s) or whole mpg/vob/mp3/avi file from VCD/SVCD/DVD/MPG file/dat file/vob file/mp3 file/avi (including divx ) file, real format's file to disc, and merge them again. You can also rip and get a new AVI file with sound from VCD/SVCD/DVD, mpg, avi and real format's file..., or eliminate the original sound and then add in your own sound back. Now, it can also let you capture the video and create your own VCD/SVCD/DVD movies.

http://rapidshare.com/files/207204322/DVD_Cutter_4.1.rar[/CODE]

Link to comment
Share on other sites

Google uygulamasını kullanabilirsiniz :)

http://translate.google.com/translate_t#[/CODE]

[CODE]Bir A / V Player ve Editör it'is. Bir oyuncu olarak, bu gibi çoklu biçimlerini çalabilir: MPG 1, MPG 2, MPG 4, VCD, SVCD, DVD, AVI, ASF, WMV, bir editörü olarak vs, bu size gizli CD yardımcı olabilir-> Mp3 dosyalarını CD-> WAV, MP3-> WAV, WAV-> MP3 dosyaları, VCD (dat dosyası) -> MPG dosyası, DVD (VOB) -> avi Ses, DVD (VOB) ile -> AC3, DVD (VOB) -> MP3, AVI (ham veya sıkıştırılmamış) -> Avi (DivX veya başkaları tarafından), Sıkıştırılmış MPEG-> Avi (Sıkıştırılmış veya Sıkıştırılmamış), gerçek video ya da ses -> avi, avi -> WAV ... vb . sen vb VCD, SVCD, bölümleri ve menüleri DVD ... oluşturmanıza yardım edebilir misiniz
Ayrıca bölme iyi ve multimedya dosyaları veya dosya, RM, RA, RAM MPG exe, rar, zip, ISO, as, wmv, asf, VOB (örneğin, ve benzeri) birleştirilmesi. Bu kesim ya da en sevdiğiniz parçası (lar ayrık) veya bütün mpg/vob/mp3/avi VCD dosya / SVCD / DVD / MPG dosya / dat dosyası / VOB file/mp3 dosya / AVI (DivX) dosyası, gerçek gibi yardımcı olabilir disk format dosya ve tekrar birleştirir. Ayrıca çapkın ve VCD ses yeni bir AVI dosyasını / SVCD / DVD, mpg, avi ve gerçek biçimi dosya almak ... veya orijinal ses ortadan kaldırmak ve sonra kendi ses geri ekleyin. Şimdi, ayrıca, video yakalama ve kendi oluşturmak VCD / SVCD / DVD filmleri sağlayabilirsiniz.[/CODE]

tam anlamıyla bi çeviri olmasada biraz yorumla anlaşılır bişiler olur

Link to comment
Share on other sites

İnternette aynı işi yapan üçi program daha buldum, malesef bunlar da İngilizce

Aurora Media Workshop 3.4.24

http://rapidshare.com/files/209392632/Mediatox.Aurora.Media.Workshop.v.3.4.3.rar[/CODE]

Aiseesoft DVD Cutter v4.1

[CODE]http://depositfiles.com/files/oi4aby2ol[/CODE]

ImTOO Video Editor v1 0 32 1128

[CODE]http://rapidshare.com/files/189290838/ImTOO_Video_Editor_v1.0.32.1128.Rar[/CODE]

Link to comment
Share on other sites

  • 1 ay sonra...

DVD Cutter'in açıklamasını www.hemencevir.com'dan yapabilirsiniz.

Link to comment
Share on other sites

  • 4 ay sonra...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...