Jump to content

Wireless Den Wirelese Internet Verme


cihandicle

Recommended Posts

Merhaba arkadaşlar.Benim sorunum şu.Benim bi laptop um var.Eternet kartımdan internete bağlanıyorum.Bir arkadaşımında laptop u var.bildiğimiz gibi laptoplarda wirelessler arası ağ kurabiliyoruz.Bunda sorun yok.Benim sorunum ;eternet kartından aldığım interneti,wireless den diğer laptopa verebiliyormuyum.Bunun yolu varmı acaba.Şimdiden teşekkürler.

Link to comment
Share on other sites

arkadaşlar yazdıklarımı iyi okumuyorsunuz galiba.access point almayı herkes bilir.basarsın parayı alırsın.dediğim gibi access point alana kadar kablosuz modem alırım.konuyu okuyup bilgisi olan arkadaşlar cevap yazarsa çok sevinirim.

Link to comment
Share on other sites

Benim bildiğim öyle birşey yok...Notebooklar üzerindeki wireless kartları sadece wireless sinyallerini yakalamak amaçlı kullanılır.Repeter veya accespoint gibi donanımların yerine kullanılmaz.İyi çalışmalar.

Link to comment
Share on other sites

Laptopunuzdaki kabloğuz ağ kartının özelliklerine bakın. Eğer Access Point olarak kullanılma özelliği varsa amacınıza ulaşma imkanı olabilir. Windows XP de ağ köprüleme diye bir teknik vardı sanırım. Onu kullanıp denemeye çalışın.

Link to comment
Share on other sites

evdeki masaüstü pc mi wireles kart vasıtasıyla hem ap olarak hemde düz wireless olarak kullanabiliyorum eve bir laptop geldiğinde ap modunu açabiliyorum iş wireless kartının yazılımında bitiyor.

Link to comment
Share on other sites

sanırım arkadas dedigi su kablolu modemim var laptop a kaployla baglıyorum diye laptop a benim laptop umdan wifi ile baglamak istiyorum yapabilirsinn bunun icin wifi ile ag baglantısı yapıcaksın 2 laptop arasında sonra wifi yi sag tıklayıp ozelliklerde ayarı var ordan yapabilirsinn

Link to comment
Share on other sites

hmm tabiki yapabilirsin 2 notebook u wireless olarak bagla birin ap olarak ayarla diğerini client sonra cıkış yolu olarak wireless i goster. Yani ya kopruleme yap yada routing o senin becerine kalmış ben ikisindende baglanıyorum. En kolayı köprülemedir.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...