Jump to content

Ethetnet Işığı Yanmıyor!


alperica

Recommended Posts

Merhaba arkadaşlar bu sabah bilgisayarımı iki saatliğine babama bırakmıştım geldiğimde babam gazete okuyordu ama ters giden birşeyler vardı babam gazeteyi internetten değil normal olarak okuyordu :D herneyse ağ bağlantılarında yerel ağ kablosu takılı değil iletisini gördüm. İlk işim ethetnet kablosunu yeniden çakmak oldu (tb-t-yb-m-mb-y-kb-k) şeklinde tekrardan çaktım ve sorun hala devam ediyor.Ethernet ışığı yanmıyordu diğer kasadan örneklere baktım sorunlu olan bir protokol var mı diyerekten ama herşey normal ;) daha sonra hizmetlerden ağ ile ilgili olan tüm köklere (başlatma devre dışı elle) olan baktım onlarda normal idi. Diğer sitelerdeki forumlarda maalesef herkez aynı cevabı vermiş cevaplar standart ağ kablosunu yeniden çak. farklı birşeyler bulabilirim diyerekten microsofta baktım ordada pek iç açıcı birşeyler yoktu. Sizce sorun neyden kaynaklanabilir? Donanımsal mı ? Yoksa Xp ile ilgili bir sorun mu? Yardımcı olacak herkeze şimdiden teşekkür ederim.

Link to comment
Share on other sites

kabloda herhangi bir sorun yok başka makinada çalışıyor. Anakart 5 para etmez MSI anakarttan kaynaklanıyormuş. Çünkü be sefil anakart ikincil HDD sistem olmamasına rağmen system failuer vermeye başladı. İkincil Hdd çıkartıncada sistem açılmaya başladı yani MSI K9VGM serisi sorunlu.

Link to comment
Share on other sites

Böle Bir Sorun Başıma GEldi Etherneti Değiştirdim.Geçti....:p

Haydeee! Msi kötüymüş. Git kardeş işine . Anakartı güncelle görürsün. Harddisk biri primer diğeri secondry olacak. Öyle olmadı mı. Olmaz. Kusara bakma.

Link to comment
Share on other sites

benimde başıma geldi modemi tekrar kur düzelir

Ya allah aşkına bu modemi kurmak ne demek yaf adam ethernetle bağlanıyor sen hiç html arayuz yonetimsiz modem gordunmu? Modemin ayaralrını yao desen neyse kurmak ne kurulcak birşey varsa ethernet kartı ip ni al cık nete yaf neyi kurcan başka? Sadece sana değil sozum bi çok kişi bole yazıo bitti artık usb modemler yok gecdi o donem:D

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...