Jump to content

Katılımısz Pro & Perfect Xp Yardım..!


Recommended Posts

Merhaba Arkadaşlar Benim İki Sorum Olacak Biri Katılımısız Programla İlgili...

1.Winrar ile katılımısız pro hazırlıyorum ama programı kurduğumda Dos ekranını açılmasını istemiyorum bu nasıl olacak birde tnctr.com dan indirdiğim birkaç tane katılımısz program var bunları inceledim içinde kur.bat v.b dosyalar yok bu nasıl oluyor.....

2.Elimdeki perfect xp cd sinden birkaç şey çıkarmak isitiyorum ( tema - flashget - svcpack klasöründeki katılımısz programlar)

bunları nasıl çıkarabilirim direk silsem olurmu ve de svcpack klasörüne nasıl program ekleyebilirim...................

Link to comment
Share on other sites

Bat dosyası olmasını istemiyorsanız WinRAR sfx seçenekleri bölümündeki Çıkarttıktan sonra çalıştır kısmına Programınismi.exe ve parametresi

Setup.exe /S

gibi yazmalısınız.

2. Sorunuza gelirsek sistem ile ilgili bir bilgim olmadığından yanıtlayamayacağım. Ama temalar genelde $OEM$ klasörünün altında olur.

Link to comment
Share on other sites

SVCPackten Bişey Çıkarmanızı Kesinlikle Önermiyorum.Çünkü Eğer Bir Eklenen Dosyayı Silerseniz Kurulum Esnasında Hata Alabilirsiniz.Temalarda Özellikle Dikkatli Olmalısınız.Eklemeye Gelince Tabi Eklemeler Yapılabilir.(Görselliğini Bozacak Bişey Eklerseniz Görselliği Bozulabilir.)ama Önerim Şu Bunun Yerine Yeni Bir Sistem Modifiye Edin.

O Katılımsız Yapma Metodunuza Göre Değişir.Tam Bilemiyorum ama Komut Gizleme Araçlarıyla Yapılabilir.Başka Bir Katılımsız Yapma Yöntemi ile Deneyin.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...