Jump to content

Wefi


baturaymavi

Recommended Posts

Dünya üzerindeki tüm kablosuz ağ bağlantılarını gösteren ve böylece yabancısı olduğunuz yerlerde bile internete girebilecek imkanı yaratan WeFi?ye yakından bakın.

Kablosuz internet gün geçtikte yaygınlaşırken bu teknolojiye uygun yazılımlar da aynı oranda artıyor. Bunlardan biri olan WeFi ile ücretsiz olarak dünya üzerindeki tüm kablosuz ağları görebilir ve böylece o noktalara yaklaşarak kablosuz bağlantıdan faydalanmaya başlayabilirsiniz.

wifi1.jpg

Anlık mesajlaşma sistemlerine benzer bir arayüze sahip WeFi ile tüm kablosuz bağlantı noktaları bir tık uzağınızda.

Kullanıcılarla İletişimde Olun

Programın çalışma mantığını ise tamamen kullanıcıları oluşturuyor. Kullanıcıların bildirdikleri noktalardan yola çıkarak kablosuz ağ haritası çıkaran WeFi her saniye gelişen bir haritaya sahip. Şu an itibariyle dünya üzerinde yaklaşık 17 milyon noktayı gösterebilen WeFi sayesinde binlerce kullanıcı ile çevrimiçi olarak iletişime de geçebiliyorsunuz.

wefi2.jpg

Tarayıcınızdan Kullanın

Program ile bağlanmış olduğunuz noktadaki diğer kullanıcılar ile anında etkileşim kurabiliyorsunuz. Böylece size koordinat olarak en yakın kullanıcıları görebilirsiniz. Yazılımın bir diğer özelliği ise üretici sitesi üzerinden de kullanılabilir olması. Bilgisayarına kurulum işlemi yapmak istemeyenler için düşünülmüş bu özellik ile tarayıcınız üzerinden WeFi?ye ulaşabilirsiniz.

Download:

http://rapidshare.com/files/205599701/WeFiSetup.rar[/CODE]

Link to comment
Share on other sites

İyi Güzel Bi çalışma fakat bunuda kullanmak için nihayetine bi internet bağlantısı gerekecek birde şu var kablosuz ağları kırmak daha mantıklı mesela haritada uzak bi yerde veya istemediğim bi noktada wi-fi var hiç umrumda olmaz o zaman.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...