Jump to content

Bir Pc Ye Format Attım


botett

Recommended Posts

Arkadaşlar bir bilgisayarda virüs vardı, sadece c sine format attım. Format sonrası bir virüs programı kurayım dedim kurulmadı. Güvenli kiptede bir türlü açamadım. (F8 e bastığımda boot menüsü geliyor) Bu konuda yardımlarımnızı bekliyorum

Link to comment
Share on other sites

neden kurulmadı onu da söylesene ? Ayrıca katılımsız kurulum mu kullandın antivirüs programı için ? Biraz ayrıntıya gir yahu.

En az 4-5 farklı virüs prog. kurmaya çalıştım bunun içinde katılımsız da vardı. Kur dosyasını çalıştırınca ilerleme olmuyor donuyor açmış olduğum klasörleri kapatmam gerekiyor.

Link to comment
Share on other sites

bootsafe programını kullan o zaman güvenli moda girebilirsin...yüklediğin virüs programlarının C de kalıcı yani tam olarak kaldırılmadığı içi diğer yüklemek istediğin virüs programları kurulmayacaktır.onların exe dosyalarını silmen lazım daha sonra kurulacaktır....

Link to comment
Share on other sites

Dur ben sana ayrıntısını vereyim Cpu daki beyz akımı transistoru yeteri tetikleyemeyecek kadar az geliyor. Bu yuzden setup dı-osyalrı donuyor. Ayrıca cd surucundeki optik algılayacıya fazla gerilim geldiğinden birsuru ışın yayıyor cd ye carpan bu ışınlar yanlış veri okumasına sebeb oluyor :)

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...