Jump to content

Hp G6000 Driverlarını Bulamıyorum...


nuru

Recommended Posts

Arkadaşlar Hp G6000 laptop wr ve xpyi çevirdim ama bi türlü ne yaptysm driverlarını bulamadm kndi sitesinde bile yok buldysamda bütün gerekli driverlarını bulmdm:( yardımcı olrsanz çk sevinrm şimdiden teşkkrler... ;)

Link to comment
Share on other sites

hp marka laptop ve desktop pc lerin bazı modellerinin malesef kendi sitesinde dahi driverleri olmuyor hatta bir keresinde bir desktop pc nin driverlerini ararken şikayetler görmüştüm biraz daha araştırdığımda hp den yetkili birisinin en kısa zamanda driverlerın siteye ekleneceği yazıyordu ama benim bakım yaptığım sistem 6 aylıktı, kısacası hp satışta ve model güzelliğinde ne kadar öndeyse de satış sonrasında malesef yarı yolda kalıyorsunuz.

senin yapman gereken universal driver adlı programı indirip ordan driverları tanıtman. arama kısmına yazarsan bulabilirsin sitede mevcut.

Link to comment
Share on other sites

Barış Seven'in Perfect Xp ( Driverlı ) kurarsan çoğu driverları otomatik yüklüyor. Notebook gen tr araştırırsan orada var. Ben bu hafta bir arkadaşın aynı model Notebook xp kurdum . Barış Seven'in dvd Perfect Full xp yükledim.3 driver hariç hepsini kendi kurdu. diğerlerinide notebook.gen.tr den indirip kurdum. Kolay Gelsin...

Link to comment
Share on other sites

hepinize tşkkrler bni bilgilendrdiğinz için arkdşlar fkt lastcodere bi sorm olck bn bi kre böle bi bnzeri bi progrm indrmştm lastcoder ama pcyi tararken mavi ekran hatası wermşti o yüzden başıma epy bi dert açmştım bu verdğin programla öle bişy ile karşlaşrmıym acaba??... ;)

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...