Jump to content

Clickivo 1.0.0 İngilizce <>türkçe Sözlük


YAGMURADAM

Recommended Posts

ClickIVO 1.0.0 İngilizce <>Türkçe Sözlük

clickivo_eg1.jpg

clickivo_eg2.jpg

clickivo_tr.gif

Program hakkında bilgiler:

Tek bir tıklama ile çeviri yapabilen çevrimiçi sözlük programı. Bilgisayarınızda herhangi bir kelimenin üzerine gelerek ilgili tuş ve fare kombinasyonlarına bastığınızda otomatik olarak çeviri yapıyor.

ClickIVO tek tık ile kullanımı kolay çeviri ve sözlük programıdır. Hemen hemen tüm dilleri desteklemektedir.

Genel Özellikler

Tek tık ile kolay kullanım!

İnternet gerekliliği olmadan kullanım

Bütün windows uygulamaları ile uyumlu

Telaffuz imkanı

Çoklu arabirim dili

Cümle çeviri

Akıllı Sözlük Sistemi

Karakter sorunsuz daha fazla sonuç

83 Dil desteği

Sözlük

ClickIVO ile çeviri metinlerini yazmaktan, kopyala-yapıştır yapmaktan artık kurtulabilirsiniz. Ekranda gördüğünüz ve çevirmek istediğiniz yazının üzerine tıkladığınızda yazının istediğiniz dilde çevirisini elde edersiniz. Gelişmiş ve ekranınızdaki karakterleri tanıma özelliğine sahip yazılım ile fare imlecinizin hareketlerini ve tıklama alanını algılayarak sözlük işlevini fonksiyonel olarak kullanabilirsiniz. Herhangi bir Windows uygulaması, web tarayıcıları, e-posta hesapları, ofis uygulamaları ve mesajlaşma programları ile uyumludur. Aradığınız kelimelerin doğru telaffuzlarini sesli olarak da alabilir ve telaffuzları hakkında bilgi sahibi de olabilirsiniz. Çevrimdışı olarak da çalışabilen yazılım her yerden kullanabileceğiniz kadar basittir. Akıllı Sözlük Sistemi - Onlarca dil arasında da çeviri yapma imkanı. Örnek olarak: Çince'den Almanca'ya, Fransızca'dan Türkçe'ye vb. yüzlerce seçenek.

Metin Çevirisi

Uzun metinler arasında çeviri sistemi. Örneğin İngilizce-Türkçe. Sözlük karıştırarak veya yazarak veya anlam kurmaya çalışarak çeviri yapmaktan ClickIVO ile artık kurtulacaksınız. Kullanıcı odaklı ve kişisel isteklere uygun özelleştirilebilen arabirimi ile de kullanım kolaylığı sağlayan yazılım bu özelliklerinin yanında tek tıklama ile Wikipedia makalelerine erişim de sağlayarak araştırma sürelerinizi kısaltıyor.

Önemli! Program yeni versiyonu ile çevrimdışı çalışmaya daha uygun hale getirilmiştir. Sitemizde İngilizce Türkçe kelime çeviri sözlüğü indirme linki vardır. Ancak diğer diller arası sözlük çevirisi yapmak istiyorsanız bu adresten gerekli dosyalarını indirmeniz gerekmektedir. Ancak metin çevirisini birçok dilde yapabilirsiniz.

Gülegüle kullanın.Saygılarımla

Programın web sitesi : http://www.clickivo.com/

Dosya boyutu:10.2 mb tır.

İndirme adresi:

http://m2.clickivo.com/ClickIVO_Setup_turkish-english_english-turkish.exe

Sözlük Eklentileri(Programı kurun ve eklentilere çift tıklayın otomatik alır.Yanlız eklentilerin bir kopyasını saklayın.Zira eklenti yükleyinince kayboluyor.) :

http://www.clickivo.com/glossary/english_turkish.cld

http://www.clickivo.com/glossary/turkish_english.cld

Link to comment
Share on other sites

Bu sözlüğe yeni rastladım.Şu anda sistemde kurulu.Dediğiniz programdan metin çevirme özelliği ile ayrılıyor sanırım.Çevirme kalitesi konusunda şu anda bir yorumda bulunma durumunda değilim.Yanlız size çevirdiği bir metni göstereyim.

İngilizcesi:

1CLICK DVD COPY™ is a fast and easy-to-use program for copying DVD movies. With CPRx™ technology, we can ensure the highest level of success copying the latest generation of DVD movies. Make a perfect copy of your DVD movie with just one click.

Çevrilmiş Türkçesi (Kendi mi çeviriyor yoksa google den mi alıyor onu bilmiyorum.Daha doğrusu emin değilim.):

1CLICK DVD COPY ™ DVD film kopyalamak için hızlı ve kullanımı kolay bir programdır. Biz başarının en üst düzeyde DVD filmleri en son nesil kopyalama sağlayabilirsiniz CPRx ™ teknolojisi ile. Sadece tek bir tıklama ile DVD filmin bir kopyasını oluşturun.

Saygılarımla

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...