Jump to content

Hastanede chat keyfi


OulCidoY

Recommended Posts

2421280.jpg

Çukurova Devlet Hastanesine kurulan kablosuz ağ bağlantısı ile hastanede yatan hastalar “chat” yapabiliyor. Adana'da, 1973 yılında SSK Bölge Hastanesi olarak hizmete giren, sağlık kuruluşlarının tek çatı altında toplanması çalışmaları kapsamında Çukurova Devlet Hastanesi adını alan sağlık kuruluşunda yatarak tedavi gören hastalar, kablosuz ağ bağlantısı sayesinde “chat” yapıyor.

Hastane Başhekimi Dr. Aşkın Tüfekçi, 730 yatak kapasitesi ile bölge hastanesi konumunda 850 personelle hizmet verirken toplam kalite yönetimi belgesi alma çalışmalarının da sürdüğünü bildirdi.

Hastanede uzun süre yatmak zorunda kalan hastaların psikolojisinin olumsuz etkilendiğini, bu yüzden onları meşgul edecek arayışlara girdiklerini kaydeden Tüfekçi, bu kapsamda hastaneye kazandırdıkları kablosuz ağ bağlantısının büyük ilgi gördüğünü belirtti.

Hastaların hobileri doğrultusunda hasta yatağında iyi vakit geçirmelerini sağladıklarını, bazı hastaların bürolarındaki işlerini bile takip etme fırsatı bulduğunu ifade eden Tüfekçi, “uygulamanın ilk günlerinden itibaren hastaların memnuniyetini gördük. İsteyen hastalarımız yatağında internete bağlanıyor” dedi.

Tüfekçi, hasta psikolojisinin en az biyolojik tedavi kadar önemli olduğunu, hasta memnuniyetini artırma yönündeki çabalarının süreceğini kaydetti.

AA

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...