Jump to content

Sistem Tamamen Yüklenmemiş Kur'u Yeniden çalıştırı


megalit

Recommended Posts

Forumda arama yapın. Cevapları defalarca verildi.

Arkadaşım aramayı elbette yaptım.Ama bir sonuç elde edemediğim için tekrar konu açtım.Bulabilsem neden bu zahmete gireyim ki.Zaten makine ana makinem.Ne kadar çabuk çözersem benim için daha iyi değilmi sizce.??

Link to comment
Share on other sites

Yeni konu açılınca daha mı çabuk çözülüyor? Siz neyi denediğinizi söyleyin, neyi yapamadığınızı söyleyin ona göre cevap verelim.

Arkadaşım ilk başta yazdım ama yine tekrarlayayım.Makinamda Tncxp kurulu.Bu sabah güncelleme yapayım dedim.Sp3 yükledim.Bitti..Belli bir süre işlemlerimi rahat bir şekilde yaptım.Makinamı açıp kapatmam gerekti ölede yaptım ama açıldığında "Windows iletisi..Sistem tamamen yüklenmemiş.Kur'u yeniden çalıştırın" iletisi aldım.Tamama tıklayınca durmadan aynı ekran geliyor. Güvenli moıdda açmak istedim aynı hata iletisini orada da verdi. Hem ana makinem olması dolayısı ile hemde c dosyasında önemli belgelerim olduğundaN DOLAYI FORMAT ATMADAN ÇÖZEBİLİRMİYİM DİYE sormak istedim.Sorunum bu arkadaşım.İnan çok zor durumdayım.Yardımcı olabilirsen çok memnun olurum.Yokk çözümü diyor isen hemen format atmam lazım.Vakitimi boşuna harcamayayım...Şimdi,den teşekkürler.

Link to comment
Share on other sites

  • Administrator

TncXP Cdsini takıyorsunuz. Açılıştaki turuncu ekranda password recovery var. Ona girip registry editörü seçiyorsunuz. Bu editör vasıtasıyla

HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\Setup\systemsetupinprogress anahtarına gelip 1 olan değeri 0 yapıyorsunuz. Kaydedip çıkıyorsunuz.

Bundan sonraki adım çok önemli.

Bilgisayarınızın ilk açılışında denetim masası> yönetimsel araçlar > hizmetler'e girip InstallShield hizmetini iptal edin. Sonra regedit'e girip yukarıda verdiğim anahtara gelip o değeri tekrar 0 yapın. Artık bu sorunla karşılaşmayacaksınız.

Link to comment
Share on other sites

Arkadaşım çok kusura bakma taksit taksit gidiyorum ama ne yapayım ..

Neyse select partition

/hda 1: win...

/hda 2: win...

şeklinde 2 kısım geldi benim işletim sistemi hda1 olduğu için ben onu seçtim...bundan sonra ekrana..

File maneger

Usher

Registry Editör

Reboot................geldi ben buradan registry editör seçtim..sonra ekrana

select WiNT Dic kısmı geldi

\(Root)

Document and swettings

Prog. files

RECYCLER

System Volume Inf

WİNDOWS....geldi.Bunlardan hangisi ile devam edeceğim..????

Link to comment
Share on other sites

sETUPİNPROGRES ANAHTAR KISMINA GELDİM...

KEYS VALUES

..

Control Set 001

Control Set 002

Control Set 003

.....

.....

bundan sonrasını halledemedim kardeş.Bunlardan hangisinden devam edeceğim.O değiştireceğim (1 yazan yeri 0 yapma yeri) neresi???

Arkadaşım sıktım biliyorum belki ama litfen son yerler kaldı.Müsaitsen bundan sonra ne yapacağım yazarmısın.Bir zahmet...

Sanırım müsait değilsin kardeş.Ok herşey için teşekkürler yinede.Arkadaşlar bana başka yardım edebilecek kimse yokmu sitede.????

Sanırım cevap gelmeyecek..En iyisi ben daha fazla vakit kaybetmeden formata başlayayım..Yardımlarınız...! için çok teşekkürler..

icon13.gifDİKKAT: Flood Yapmak YASAKTIR, Ard Arda İleti Göndermek Yerine p_edit.gif Butonunu Kullanarak İlk İletinizi Edit'leyiniz.

Link to comment
Share on other sites

register arkadaşım saol resimle anlatmışsın ama benim makinam açılmıyor ki dediğin kısımdan geleyim oraya. Bana yukarıda _boi arkadaşım anlattığı şekilde Tncxp cd sinden gelmek istedim.Cd yi taktım. 5 numaralı tuşla ilerledim yukarıda anlattığım yere kadar geldim.Orda takıldım.Lütfen biriniz yardım etsin.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...