Jump to content

Lisanslama Hakkında ?


wellhangman

Recommended Posts

Biraz araştırdı fakat bir bilgi edinemedim. Fikri olan arkadaşların çıkacağını umaak soruyorum.

Windows vista işletim sistemi lisansına sahip 10 adet pcmiz var. Fakat bunları xp ye döndüreceğiz. Daha önce bir bilgisayardan aldığım bilgiye göre windowsun bir üst sürümüne ait lisansınız varsa alt sürümlerde lisanslama konusunda sorun çıkmıyor. Yani vista lisansımızla xp kullanabiliriz demişti.Doğruluğu nedir ve bilgi sahibi olan varmı.

(Not: lütfen arkadaşlar lisansa ne gerek var, geç bu konuları gibi cevaplar yazmayın ev kullanıcısı değil üst düzey bir şirkete dahil olduğundan lisanslama yapmak durumundayız.)

Şimdiden yorumlar için sağolun...

Link to comment
Share on other sites

evet zaten vista lisansın varsa en sağlam bilgiyi microssofttan alabilirsin ancak benim bildiğim win xp te 98 değil sadece 95 yüklenebildiği ben bu konuyu lisansımı satın aldığım yere sorduğumda aynen böyle demişti

Link to comment
Share on other sites

Konuştum Microsoft TR ile. Üst sürümünüz var ise alt srüm yüklemeniz için lisanslamaya doğrudan ihtiyacınız yokmuş. Bende olduğu gibi vista lisanslı bir pc ye xp lisanslı bir sürüm kurabiliriz. yanlız yapmanız gereken vista faturanızı Microsoft'a yollayıp telefonla arayıp aktiflendirme yapmalısınız.

Fikirler için sağolun.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...