Jump to content

Portscan V1.78 Ml Türkçe


semsibey
 Share

Recommended Posts

  • Editor

PortScan v1.78 ML Türkçe

Run a port scan and search for devicesPortScan.png

aaa536ae419edb5c1e1ec24adffc6d6a325fd692

Anasayfa: http://www.the-sz.com/products/portscan

PortScan, bir IP aralığını hızlı bir şekilde kontrol edebilen ve canlı makineler hakkında bilgi verebilen, kullanımı kolay bir ağ tarayıcısıdır. Bu, özellikle ağınızdaki bilgisayarların ayrıntılarını kontrol etmek istiyorsanız yararlıdır. HTTP, FTP, SMTP ve SMB hizmetleri hakkında bilgi almak için çok temiz bir arayüze dayanır. Temiz arayüzü sekmeli bir düzene dayanır, böylece istediğiniz özelliğe tek bir tıklama ile kolayca erişebilirsiniz.
 

PortScan, yeni başlayanlara yönelik olmadığı az çok aşikâr olsa da, oldukça karmaşık bir program değildir. PortScan, ağınızdaki tüm aktif cihazları hızlı bir şekilde bulur ve ağ cihazı başına IP adresini ve açık hizmetleri belirler.

Ağın taranması IP aralığını girmek kadar kolaydır, PortScan ise sizin için tüm işi halleder. Mevcut tüm bağlantı noktalarını tarar ve bağlı her makine için MAC adresi, ana bilgisayar adı, açık bağlantı noktaları ve HTTP sunucuları gibi ayrıntıları gösterir.

Ek olarak, emrinizde olan üç modla bir ping oturumu başlatabilir ve bir IP adresine veya bir ana bilgisayar adına ping atabilirsiniz: 3 kısa ping, büyük ping paketi ve sürekli olarak pigleme.

Son olarak, uygulama temel seçeneklere sahip bir hız testi aracı içerir, böylece ağ bağlantınızın indirme ve yükleme hızını belirlemenize yardımcı olur.

Özellikleri:

  Portları Tara
PortScan tüm açık bağlantı noktalarını ve ana bilgisayar adı, MAC adresi, HTTP, FTP, SMB, iSCSI, SMTP ve SNMP hizmetleri gibi ek bilgileri gösterir. Geniş IP adresi aralıklarını taramak için 100'e kadar iş parçacığı kullanır.

  Cihaz Ara
UPnP özellikli cihazları, Netgear yönlendiriciyi, Samsung yazıcısını, Freecom ağ cihazlarını ve Bonjour servislerini kolayca arayın - belirli IP adresini bilmeden bunlarla karşılaşmayı kolaylaştırın.

  Ping Cihazları
Herhangi bir bilgisayara 3 standart boyutlu paket, 3 farklı boyutta, her biri 10 kez veya sadece bilgisayara sürekli olarak ping atarak bir Ping gerçekleştirin.

401 kb

https://www.the-sz.com/products/portscan/PortScan.zip
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...