Jump to content

Windows Donma Sorunu


alperica

Recommended Posts

Merhaba arkadaşlar.

Bilgisayarlar ilgili sorunum var. Bilgisayarımdaki sorun Webcam ve youtube gibi sitelerde video seyrederken bilgisayarım donuyor Klavye mause ve herşey hiç bir şey yapamıyorum. Reset atmak zorunda kalıyorum ama oyun vs. Oynadığım zaman hiç bir şekilde böyle bir sorunum olmuyor. Elimde aynı donanıma sahip 20 adet pc var. Hepsine aynı image atıyorum ama bu bilgisayara image de atsam normal formatlayıp Orjinal windows ta kursam hep aynı sorunla karşılaşıyorum. Hertürlü yolu denedim Badsector taraması yaptım. Ramleri teste tuttum hiç bir şekilde bir sorunla karşılaşmadım. İşin garip olan tarafı oyunlarda donma yaşanmaması sadece webcam ve film izlerken bu sorunla karşılaşıyorum. Ekran kartı değiştirildi eskisindede aynı sorunları yaşıyordum ama bu ekran kartındada donma oluyor ve bir hata iletisi bile almıyorum.

Sistem Özellikleri

AMD 6000+ AM2

MSI K9VGM - V

ATI Radeon 3650 512Mb Ekran kartı

WD 250 GB 7200 RPM HDD

350 W PSU

Kingston Dual 2 GB RAM

Link to comment
Share on other sites

güç kaynağından olabilir ama ilginç olan şu ki oyunlar açıkken uzun süre açık kalmasına rağmen donma yapmıyor. şimdi Sata yollarını değiştirmeyi denedim video izliyorum aynı anda kamerada açtım donma yapmıyor ama şimdilik ilerde düzelirse haber vericem.

Link to comment
Share on other sites

bilgisayarın özellikleri yaptığın uygulamaları kaldırmadığı için bu sorun olabilir. benım bilgisayarımın rami de çok düşük seviyedeydi oyun ,müzik dinlemek istediğimde ve de webcam ile görüşme yapmak istediğimde bilgisayarım donup kalıyordu rami değiştirmemi tavsiye ettiler bana kalırsada ram den kaynaklanıyor olabilir senınkıde ya

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...