Jump to content

Thunderbird 1.5.0.8 Çıktı!


emily

Recommended Posts

Bilgisayar kullanıcılarının, e-posta istemcisinde aradıkları en önemli özelliklerin başında; hız, güvenlik ve daha fazla seçenek geliyor. Windows XP'yi kurduğunuzda otomatik olarak gelen Outlook Express, size bu saydıklarımızı veriyor gibi görünse de Thunderbird'ü tanıyan ve kullananlar, daha iyi e-posta istemcisinin nasıl olması gerektiğini çok daha iyi biliyorlar. En azından e-postalarınızın nereye ve ne şekilde gittiği konusunda içiniz rahat. Çünkü o, açık kaynak kodlu. Mozilla Vakfı tarafından sunulan ve yeniliklerine devam eden Thunderbird'ün 1.5.0.8 sürümü, indirilme hazır. Hem de Türkçe versiyonu ile.

thunderbird.gif

Yeni sürümde neler var?

E-posta istemcisinin güvenliği, yeni sürümle beraber daha da arttırılmış durumda. Bununla beraber, geliştirilen kodlar sayesinde eskisinden daha stabil bir Thunderbird kullanabileceksiniz.

Fanatiklere wallpaper

Mozilla Vakfı'nın ürünlerine olan talep, sadece başarılı yazılımlardan değil aynı zamanda uzun süredir tahtta duran ve sıkıntı yaşatan kralın indirilmesi için hazırlanan devrime verilen desteğe benziyor. O nedenle destekçiler tarafından ortaya ilginç ürünler çıkabiliyor. Firefox logolu kupa ve T-shirt'lerden sonra Thunderbird için de hazırlanan bazı duvar kağıtları (wallpaper) bulunuyor.

Thunder9_Thumb.jpg

Thunder_Thumb.jpg

Thunder9_Thumb.jpg

programi indirmek için;

http://www.tnctr.com/index.php?showtopic=8364[/CODE]

shiftdelete

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...