Jump to content

Bilgisayar Size Ne Verdi Sizden Ne Götürdü?


zinnnn

Recommended Posts

Bir gününüzü onsuz geçirmeyi hiç düşündünüz mü? o yokmuş gibi günlük yaşantınıza devam etmeyi ona harcadığınız saatlerce vaktinizin yerine bir sevdiğinizle güzel bir an geçirmeyi,bir çocuğu alıp onun istediği şeyi vermeyi parka ******ürmeyi mutlu etmeyi yada hiçbirşey yapamazsanız dahi o günü sadece kendinizle geçirmeyi hiç aklınıza geldimi? 40 sene 30 sene yada ondan önceki yıllarda yani bilgisayar olmadığı dönemlerde hayatını sürdüren insanlar gibi normal yaşamayı bununla yetinmek aklınızda estimi? kısaca olarak size ne verdi,bilgi,zaman öldürmek ve fiziki anlamda size verdiği zararlar dışında neyle mükafatlandırdı sizi? peki sizden ne ******ürdü ? kendim adıma konuşmak gerekirse artık eskisi gibi göremiyorum,dünyayı bulanık görmeye başladım? bir ömür boyu onunla geçirmeyi mi düşünüyorsunuz? hiç yokmuş gibi yaşayamazmıyız??

gokkusagijpgnkx5.jpg

Link to comment
Share on other sites

2009 yılında bilgisayar olmadan normal nasıl yaşanır onu bilemem günümüzde neredeyse herşey teknolojik...Benden ******ürdüğü az da olsa derslerdeki başarı oranım düşüyor.Bana verdiği gazetelere rahatça bakabiliyorum. tabi bunun dışında bir sürü faydası var :wacko:

Link to comment
Share on other sites

bence güzel oldugu kadar kötü yanlarıda oldu,,bütün manevi degerlerden uzaklaştık gercek dostlukları unutup sanal dünyanın sanal hayatına kaptırdık kendimizi,,artık oyun oynarken yere düşüp dizlerimiz kanamıyor,,hırsız polis ,,uzun eşek,,saklanbaç oynamıyor çocuklar hatta çogu adını bile bilmiyor bu oyunların,,internet hayatımıza ancak kolaylık getirdigi gibi eksikliklerde getirdi kısaca...

Link to comment
Share on other sites

keşke olmasaydı madem var güzel değerlendirebilseydik sanal kişiliklerin arkasına sığınmasaydık herşeyi batırdığımız gibi bunu batırmasaydık memnun değilim eskiden zevkliydi güzel dostlar paylaşımlar vardı biz büyüyünce kirlenmişti dünya şimdi batmış netten gelen nette gider...adslmi kapattım wriles olan kafeden yazıyorum ogame yok bi sürü sorunda yok açtım yine sigara paketim yarılandı ne zaman pc açsam sigara ve çayım artıyor.... dikkat etmek lazım.

Link to comment
Share on other sites

bilgisayarı bulunduğumuz semt'te ilk biz almıştık kimse bilgisayar nedir bilmiyordu 1 tane internet cafe wardı bilgisayar alınmadan önce hep oraya takılıyordum ilk oynadığım oyun gta vice city'idi sonra bilgisayarı aldık ne paint'te resim çize biliyordum nede media player'de film izleyebiliyordum tek bildiğim şey oyun oynamak tı birgün bilgisayar bozuldu arkadaşa ******ürdük arkadaşın dayısı bilgisayarcıydı oda azçok bişeyler biliyordu bilgisayarıma format attı driverları yükledi fakat ekran kartınını driver'i virüslüydü bilgisayara virüs bulaşmıştı acayip kasıyordu arkadaş format atarken incelemiştim bişeyler kapmıştım ondan ilk fırsatta caddeki internet cafeden bir tane xp cd si aldım ve deneye deneye bilgisyarıma format attım o saatten sonra başladım bilgisayar işine bilgisyarım bozulunca ben deli dana gibi format atacak adam ararken şimdi bilgisayarı bozulunca beri arıyor mahallenini gençleri delidana gibi şimdi küçük bir yerde çalışıyorum elektronik üzerine açılmış bir yer kimseden para telep etmiyorum kimseye para vermiyorum kendi işimi yapıyorum aynı zamandada meslek öğreniyorum öğretiyorum

Link to comment
Share on other sites

Benim Sosyal hayatımı aldı gecemi gündüzümü aylarımı yıllarımı aldı. Maddi manevi çok zarar oldu. Sanki bağımlı gibiyim. bilgisayarımın kapanması beni hep rahatsız etti nedense sürekli açık kalmalı evde olmasam bile download yapmasam bile .. kapanınca o sessizlik rahatsız ediyor. 6 seneden beri internet kullanıcısıyım içerisinde sadece 14 ay askelik dışında sürekli açıktır. askerdeykende yazıcıydım bilgisayarım 13 ay boyunca açıkdı. he bilgisayarın getirdikleri binlerce Divx yüzlerce DVD bundan ibaret.

Link to comment
Share on other sites

Benim hayatım bilgisayarın üzerine kurulu.O olmadan ben geçinemem.Öyle çok bağımlı muhabbetleri yapmayın üzerimden çünkü okuduğum bölüm veri tabanı bölümü ve bilgisayar hayatındır sözünü benimsememem GEREKİYOR.Aldığı şeyler önemli değil verdiği şeyler önemli. "Para" :clapping:

Link to comment
Share on other sites

  • 2 hafta sonra ...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...