Jump to content

İnternet Bir Yıl Bedava!


candemiruzun

Recommended Posts

20090211040726_smile.jpg

Smile Adsl'den kaçırılmayacak "Bir Dost" kampanyası.

Smile Adsl'in başlattığı "Bir Dost Kampanyası" ile arkadaşını smile adsl abonesi yapan tüm smile adsl ailesi üyeleri, 1 ay ücretsiz internet erişimine sahip oluyor. 12 arkadaşını abone yapan mevcut aboneler ise interneti 1 yıl ücretsiz kullanma hakkı kazanıyor*. Kampanya detayları www.smileadsl.com ve www.birdostkampanyasi.com?da!

Sektöre girdiği ilk günden beri katma değer yaratan servisleriyle farkını ortaya koyan smile adsl'in 4 Aralık'ta başlattığı "Bir Dost" kampanyası, smile adsl ailesi üyelerine avantajlarla dolu internet dünyası sunmaya devam ediyor. Kampanya sayesinde arkadaşlarını smile adsl abonesi yapan kullanıcılar hem kendilerine hem de yeni kullanıcı dostlarına benzersiz fırsatlar sunuyor.

Tüm mevcut smile adsl abonelerinin faydalanabileceği kampanya kapsamında yeni abone olacak kullanıcı, avantajlı kampanyalardan yararlanabiliyor. Arkadaşını smile adsl ailesine üye yapan tüm mevcut aboneler de 1 ay ücretsiz internet erişimine sahip oluyor. 12 arkadaşını abone yapan mevcut aboneler ise interneti 1 yıl ücretsiz kullanma hakkı kazanıyor.

smile adsl'in sağladığı bu benzersiz avantajlardan yararlanmak isteyenlerin, arkadaşının abonelik numarası ile birlikte 0212 444 33 75'i araması ya da www.birdostkampanyasi.com sitesindeki formu doldurması yeterli.

Kampanya detayları:

* Fiyatlara %18 KDV ve %15 ÖİV dahildir.

* Mevcut abone, bir yıl içerisinde en fazla 12 kişiyi yeni abone yapabilir ve en fazla 12 kere indirim hakkı alabilir.

* 1 aylık ücretsiz smile adsl erişimi, yararlanılan kampanya kapsamında en fazla 29 YTL'ye kadar geçerlidir. Standart ücreti 29 YTL?'en yüksek olan paketlerde ise 29 YTL indirim uygulanır.

*Yeni abone, abone olurken Kış Kampanyası veya Standart Paket'ten faydalanabilir, diğer kampanyalardan yararlanamaz.

veteknoloji.com[/CODE]

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...