Jump to content

Percext Xp Service Pack 3 Ses Kartı Hatası


has.polat

Recommended Posts

evet arkadaşlar ben bu siteden perfect xp service pack 3 indirdim tek cd pc ye onnula format attım ama ses kartı çalışmıyor Realtek audio yüklü bilgisayarcıya ******ürdüm oda bulaamadı.. sorunu özetle şöyle söyledi bendeki ses driveri sservice pack 3 le uyumlu değilmiş uyumlu olanıda bulamadı acaba nasıl bulacaz ne yapmamız gerek

Link to comment
Share on other sites

Merhaba

Aslında çalışıyor fakat daha önceden ses kartı olabileceğini sandığın sürücüyü yükleyip olmadıysa bu problemler çıkıyor.bunun için regedid ten ilgili sürücünün bütün dosyalarını sil mb un cd den daha sonra yükle yada ilgili yeni güncel driveri yükle..

olamadı ise driver pack cd leri var oradan sürücüyü güncelleştir.

Please register to see this content.
burdanda araştır..

Link to comment
Share on other sites

1- Eğer HDMI bir ekran kartın varsa aygıt yöneticisinden Ses sürücüleri ksımındaki ATI HD audio yazan driveri devre dışı bırak.

2- Anakartın içinde kasanın önüne ses vermek için bulunan front panel soketi var, eğer bu sokete bir aparat bağlanmadıysa 2. ve 4. çıkışları bir jumper ile şase yapmalısın, yoksa ses alamazsın.

3- Eğer yinede olmazsa orjinal bir cd ile format atıp sürücüleri sonradan yüklemeyi dene, düzelirse demekki diğer cd de bir problem vardır..

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...