Jump to content

İşte Komedi Dükkanı'nın Yönetmeni :)


ysncn_

Recommended Posts

komedi-dukkani-ses.jpg

Komedi Dükkanı'na sesiyle hayat veren Fırat Doğu Parlak, dış görüntüsüyle ekrana hiç gelmedi. Merak edilen yönetmenin görüntüleri ilk kez, Mega Magazin programına yansıdı. Tolga Çevik'le yapılan röportajda Tolga'nın karşısında oturan Fırat Bey, kameramanın uyanıklığı sayesinde yakayı ele verdi. Zaten Tolga Çevik, tam da röportaj sırasında Fırat'la ilgili sorulan bir soru üzerine"yakın bir zaman sonra Fırat arkadaşımızın da kim olduğunu herkes öğrenecek" açıklaması yapmıştı ki, bu görüntüler o açıklamanın resmen tuzu biberi oldu.

Kaynak: hurriyet.com.tr

Link to comment
Share on other sites

komedi dükkanı bittiyormuş diye duydum. Üzüldüm açıkcası komedi yapan tiyatro hiç yoktu tvde onuda bitiyorlar...
* 'Komedi Dükkanı'nı ocak ayında bitireceğiniz söyleniyor. Doğru mu?

Benim fikrim, ocak ayında bu iş tamamdır. Tolga'nın fikri de o yönde. 'Bizi gazlasınlar da devam edelim' diye bir durum yok! Eğer enerjimiz yine devam ediyorsa, gazımız da varsa devam edebiliriz. Ama kararımız ocak ayında bitirmek.

* Bu yoğunlukta ailenize vakit ayırabiliyor musunuz?

Ömer Doğu adında 8.5 aylık bir oğlum var. 'Komedi Dükkanı'nı bitirirsek, oğluma da vakit ayırabilirim. Bu Tolga için de geçerli. Onda da iki çocuk var. Tolga geçenlerde çok güzel bir laf etti: "Çocuklar banka hesabını bilmiyorlar, babalarını yanlarında istiyor" dedi. Çok doğru! Çocuk sadece babası akşam eve geldi mi, onu biliyor. O yüzden de kendimizi işlerimize kaptırıp "Hadi bunu da şunu da yapalım" demek doğru değil!

Fırat Doğu Parlak röportajından bir kısım.

Kaynak: aktifhaber

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...