Jump to content

Bilgisayar Bios Süresince çok Yavaş Açılıyor..


alperica

Recommended Posts

Merhaba arkadaşlar benim makinamdaki sorun Bios ekranından sonra çok yavaş açılıyor. Bios güncellemesi HDD değişmesi SATA kablosunu değiştim Sataları güncelledim format attım her yolu denedim. Ramleri bile değiştirdim. kısacası tıkandım. Sizce sorun başka neyden kaynaklanabilir?Yardımlarınız ve cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

NOT: Açılışta hiç program yok

Link to comment
Share on other sites

Bioslarda quick bios diye bir ayar var o ayarı etkinleştir. Ayrıca donanım testlerini devre dışı bırak makinene eskisinden çok daha hızlı açılacaktır.

not alıyorum şimdi deniyecegim olursa ne mutlu bana şimdiden teşekkürler

Link to comment
Share on other sites

evet arkadaşlar hepinize (NEFFENO özel teşekürler) sorunumu çözdüm (saat 02:05 ) sorunumuz anakarta bağlı olan Cardreader dan dolayıymış. Son dakika aklımıza geldi söktük ve bilgisayar sanki üzerinden bin ton yük kalkmış şekilde açıldı ki sanki o değil ben rahatladım :D tekrardan herkeze teşekkürler.. iyi geceler

Link to comment
Share on other sites

iyi güzel olmuş çözülemeyecek bişey olmadığına sevindim nihayetinde bizde bazen böyle sorunlarla karşılaştığımızda küçük ayrıntılar bile önemli oluyor en azından kafanı kurcalamasından kurtuldun sıkıcı bi durumdur herkes için çözüm yine TnCTR den gelir.

Link to comment
Share on other sites

evet arkadaşlar hepinize (NEFFENO özel teşekürler) sorunumu çözdüm (saat 02:05 ) sorunumuz anakarta bağlı olan Cardreader dan dolayıymış. Son dakika aklımıza geldi söktük ve bilgisayar sanki üzerinden bin ton yük kalkmış şekilde açıldı ki sanki o değil ben rahatladım :) tekrardan herkeze teşekkürler.. iyi geceler

birde bunu deniyecegim şimdiden teşekkürler ..

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...