Jump to content

Rapidshare Upload ?


Recommended Posts

ben modifiye xp yaptım bi tane,rapide upload edeceğim ama bunu premium üyelikle etsem linkler daha uzun süre kalırmı ?

geçenlerde yabancı bi site buldum.günlük premium hesap atıyo e-mail olarak. [istek olursa burada paylaşabilirm]

o hesaplar max 3-4 gün gidiyo.o hesaplarla upload etsem xpyi.hesap silinirse benm o hesapla upload ettiğim xpde gidermi acaba ??

soru uzun oldu gibi + yeri burasımı bilmiyorum ama en uygunu burası gibi geldi.yardım edecek olan arkadaşlara şimdiden tşkkrler . . .

Link to comment
Share on other sites

Dediğin gibi yaparsan kendini tehlikeye sokarsın dostum.Şimdi o sana yollanan hesaplar birçok insana daha yollanıyordur.Bu nedenle adam rapidshare.com üzerinden girdiğinde dosyaları gördüğünde silebilir.Bu nedenle riskli bir yol.Premium hesabın bitince bildiğim kadarıyla hesap silinmiyor ve dolayısıyla dosyalarda silinmiyor.Sadece kullanamıyorsun (pek emin değilim) Yani 10 ytl verip 1 aylık rapid premium alman daha sağlıklı.Forumda Ra.Pointlerle bunu yapıp satan arkadaş çok var.

Link to comment
Share on other sites

yardımlarınız için saolun arkadşlar

rapid pre.ler içinse altdaki siteye girin sağ tarafda " Get Rapidshare Accounts By e-Mail " yazıo altına e-mail adresinizi yazın.size rapid pre hesap ID ve şifresi atıyolar.genellikle kotası dolu oluyo ama gececiler için iyi olur [: gece sıfırlanıyo kotaları

http://alamciruas.blogspot.com[/CODE]

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...