Jump to content

Format Atamama


miy33

Recommended Posts

:D merhabalar sevgili dostlar. ilk önce şunu belirteyim ben kimseyi üzmek ve kırmak istemiyorum sadece derdimi anlatmak istiyorun.ama biisi sesimi duyarsa çok sevinirim.ben acemi olduğum içinde kızmayın .konuyu ilgili yere taşırsanız sevindirirsiniz

ben bu siteden karlıdağ xp kurmaya bşladım lakin kur dosyaları kopyalamaya devam ederken hep hataa veriyor 15-20 defa hata mesajı verdi (....dll veya ....exe vs) gibi dosyalarn çogunu kopyalamadı.ekrar indirdim ve bu sefer 4x hızda yazdırdım formata başladım bu sefer 3 5 dosyaya düştü hata mesajı. birdaha indirim tekrar yüklemeye başladım bu seferde kur hepsini kopyaladı ama bilgisayarın o resimli yükleme ekranı gelmedi ardardına bilgisayar açılıp kapanıp açılmaya başladı.ve benden her defasında cd den ön yükleme yapmam için bir tusa basmamı istedi. ama ben yapmadım ve geriye sayım bitince her defasında reselenip açılıyor .daha sonra tekrara cdden ön yükleme için tuşa basın dedi bu sefer bastım veeeee tekrar başladığım yere geri döndüm yani kur dosyaları yükleme klasörüne kopyalamaya başladı..

şimdi diyecemki şu ben nasıl modifiyeli bir xp ükleyeem bu siteden

arkadaşlar bilen bir arkadaş varsa yardım etsin 2 haftadır bi xpcd si varmı bildiginiz sorunsuz bişi . hepsinde bir sorun çıkıyor.orjinal xp yüklüyorum o kuruluyor ama modifiyeli olanlrı bir türlü yükleyemiyorum .hep bir hata karşıma çıkıyor.ya ben bilmiyorum yada bu modifiye olayı palavradan ibaret ama ben buemeği geçenleride üzmek iztemiyorum lüfen yardım edin..

en derin muhabbetlerimle.

Link to comment
Share on other sites

Sorunu anlıyorum,Cd'den yükleme konusuna gelince Bıosdan Bott mensünden açılısı har disk yap ama ondan önce sana bir tavsiye veriyim Tnc Tr kendi için yaptığı bir işletim sistemi

http://www.tnctr.com/index.php?showtopic=56076[/CODE]

Bu İşletim Sistemi senin işini görücektir.

Diğer işletim sistemi konusuna gelince Çok Görselliğe bakma yanlış anlama tavsiye veriyorum :) Performans her zaman başta gelir. TnC Xp Sp3 indir,kur memnun kalacağından şüphep yok. :D

Link to comment
Share on other sites

1. modifiye windowslar palavra değil aklı selim her bilgisayardan anlıyanın bildiği uğraşılmış işlerdir o yüzden lütfen yazılarımızı dikkatli seçelim emeğe kesinlikle saygım sonsuzdur. bu uğurdaki arkadaşlara tekrar teşekkürlerimi sunarım.

soruna gelince senin windows kuramamanın belli sebepleri vardır

cd rom okumaz

dosyayı indirirken eksik inmiş olabilir

bunun dışında arama kısmına fresh xp yaz onu indir önerebileceğim güzel bir çalışma.

Link to comment
Share on other sites

her bilgisayardan anlıyanın bildiği uğraşılmış işlerdir o yüzden lütfen yazılarımızı dikkatli seçelim emeğe kesinlikle saygım sonsuzdur.

Uğraşılmıştır,doğru yazılarımın neresini hakaret olarak anladın ?

Link to comment
Share on other sites

1. modifiye windowslar palavra değil aklı selim her bilgisayardan anlıyanın bildiği uğraşılmış işlerdir o yüzden lütfen yazılarımızı dikkatli seçelim emeğe kesinlikle saygım sonsuzdur. bu uğurdaki arkadaşlara tekrar teşekkürlerimi sunarım.

SEVGİLİ ARKADAŞIM VE ARKADAŞLARIM BEN KİMSENİN EMEĞİNE VE HAKKINA KÖTÜ SÖZ SÖYLEMEDİM VE SÖYLEMEYEDE HAKKIM YOK

ZATEN YAZIMIN BAŞINDA DA BELİRTTİYDİM YİNEDE YANLIŞ ANLDIYSANIZ HEPİNİZDEN YİNE ÖZÜR DİLERİM.

VE BANA YARDIMCI OLMAK İSTEYENLEREDE ÇOK MÜTEŞEKKİRİM .

SONUÇTA BURA BİR FOFUM SİTESİNDEN ÖTE PAYLAŞIM SİTESİ EMEK SİTESİ..

Link to comment
Share on other sites

Arkadasım senin pc de virüs var oyüzden format atamıyorsun. bunu indir cd ye çek baslangıcta çalıışşın tüm virüsleri temizle . o zaman sorunsuzca format atabilirsin .. yada o diski baska bi makinede biçimlendir ... kolay gelsin

Please register to see this content.

Link to comment
Share on other sites

kardeşim bunu nasıl yapaacam peki

bilgisayar zaten açılmıyor xp cd si yerine bu cd yimi takıyım

ön yükleme için bir tusa basın yazısı çıkıyor

o zamanmı bu cd yi takıyım ve taratuyım

Link to comment
Share on other sites

miy33 selamlar.

Aldığınız hatalar kesinlikle işletim sistemi kaynaklı değildir. Bütün dosya eksik/hatalı hataları hatalı cd veya cd-rom okuma hatasına işaret eder %100. Iso dosyasının kendisinde hata olabilir küçük bir ihtimal. En büyük ihtimal ise kalitesiz cd veya cdromdur. Şimdi iso dosyası elinde yoksa ulaşamıyorsan bir daha indir istediğin çalışmayı, hepsi test edilmiştir yayınlanmadan, en azından dosya eksik bozuk hatası vermezler normal şartlar altında. Cd'ye yakacaksan 16X, Dvd'ye yazacaksan 4x hız kullan. Güzel bir cd'ye güzel bir yazıcı ile yazdır. Amatör bir kullanıcı olduğun için altında belki başka sebepler araman ve telaş etmen normal ancak sorun ve sorunun çözümü çok basit. Anlattığım şekilde yaparsan bir sorunun kalmayacaktır. İyi formatlar v kolaylıklar dilerim. Bu sistemler zaten size kolaylık sağlamak için yapılıyor öncelikle. İyi forumlar..

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...