Jump to content

Life Photo Maker 1.20


Machavel

Recommended Posts

Life Photo Maker 1.20

85879-Life_Photo_Maker.jpg

Tanıtım:

LifePhotoMaker, resimleriniz üzerine çeşitli efektler ekleyebileceğiniz bir program. Programın içinden resimleriniz üzerine su ve ses efekti ekleyebilirsiniz. Bu sayede durağan resimlerinizi şelaleyle hareketlendirebilirsiniz. Tabii yapacaklarınız bununla da sınırlı değil.

Oluşturduğunuz çalışmaları ekran koruyucusu olarak kaydedebilir, çalıştırabilir dosya (EXE) haline getirebilir, GIF, AVI dosya oluşturup arkadaşlarınızla paylaşabilir ya da internette genel olarak paylaşabilirsiniz.

Kullanıcı dostu bir arayüze sahip. Bu sayede kolay bir şekilde hoş çalışmalar yapabilirsiniz. Programı çalıştırdığınızda karşınıza gelen pencereden, yeni proje oluşturabilir, varolan bir projeyi açabilir ya da örnek çalışmadan işe başlayabilirsiniz.

Yeni proje açmak için 'File/Dosya' > 'New/Yeni' 'New Project/Yeni Proje' açılır. Gelen pencereden resim yüklenip bu resme bir isim verip, isterseniz ayrıntılı açıklama da yazdıktan sonra 'OK' tuşuna bastığınızda çalışma alanı açılır. Sağ tarafta bulunan efektler vasıtasıyla resim üzerinde çeşitli efektler uygulayabilirsiniz. Araç çubuğundan bulunan 'Auto View/Otom.Göster' tuşuna tıkladığınızda yaptığınız değişiklikleri hemen görebilirsiniz. Ayrıca 'Preview' tuşuna tıkladığınızda çalışmayı tam ekran da görebilirsiniz.

Örneğin, resim üzerine uyguladığınız su efektinin hızını, konumunu, frekansını, dalgalanma etkisini, bozulma durumunu, yansıma görünümü gibi çeşitli ayarları görerek, kolayca yapabilirsiniz. Öyle ayrıntılar arasında boğulmadan ve küçük boyutuyla sizde hareketli GIF, ekran koruyucular yapabilirsiniz. En son ayarları yaptıktan sonra çalışmanızı ekran koruyucu (SCR), EXE, AVI video ya da hareketli GIF olarak kaydedebilirsiniz.

Özellikler:

# Resimlerinize su efekti ekleyebilir. Tek resim içine 2, PRO sürümde 6 efekt eklenebilir.

# Resimlerinize kar ve yağmur efekti eklenebilir.

# Resimlerinize 2 kanallı ses efekti eklenebilir. Pro sürümde 8 kanal.

# Arkaplan için fon müziği eklenebilir. Pro sürümde.

# Çalışmalar EXE, SCR, AVI, GIF olarak kaydedebilir.

DownloaD:

http://www.lifephotomaker.com/LPMSetup.exe[/CODE]

[/center]

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...