Jump to content

Tncxp Sp3 De F Klavye Sorunu?


bekirbalta

Recommended Posts

Arkadaşlar siteden tnctrxp sp3 ü indirdim, ben kullanıyorum ve gayet memnunum. Geçenlerde f klavye kullanan bir arkadaşa da kurduk. işletim sistemini kurarken q klavye takılıydı daha sonra şifre koyduk ve klavye seçenegini bölge ve dil seçeneklerinden f klavyeyi ekledik. bu işemlerden sonra f kalvye çalışmaya başladı ancak bir soun oluştu. ilk açılışta şifreyi q klavyeden girmemiz gerekiyor( yani diyelim şifre admin olsun bunu q klavyeden yazarsanız kabul ediyor ancak f klavyeden (ki bölge ve dil seçeneklerinden klavye seçeneğini f yapmamıza t,rağmen) kabul etmiyor. bu durumu çözemedik bende işin ehline yani bu işletim sistemini yapanlara sormak istedim.

Umarım sorunu anlatabilmişimdir...

Link to comment
Share on other sites

Q klavyede girmiş oldugunuz şifrenin F klavyesindeki tuşlarındaki karşılıgına bakınız mesela Q da admin F de uesşz oluyor.(Eger sorununuzu tam anlayabilmişsem)

tamam da ben f klavyeden giremezmiyim yani şifreyi. Ben klavye seçenegini değiştirdikten sonra f klavyede şifreyi değiştirdim ve bilgisayarı tekrar açtığımda yine f klavyeden şifreyi kabul etmedi...

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...