Jump to content

Club 3d Hd3850 Gddr3 512mb/256bit Directx® 10.1 24


alperica

Recommended Posts

Merhaba arkadaşlar ben yeni bir ekran kartı almayı düşünüyorum. karar verdim CLUB 3D HD3850 GDDR3 512MB/256BIT DirectX® 10.1 24x CUSTOM FILTER anti-aliasing/HDCP/HDMI READY bu ekran kartı hakkında bilgisi olan var mı ?

Yardımlarınız için teşekkürler.

Link to comment
Share on other sites

aynısından bende vardı vardı dıyorum cunku bu kartı overclock ile yaktım ama normalde de tumoyunlarda yuksek ayarlarda gayet iyiydi.memnundum ama

rahmetli oldu :(

alacaksan pişman olmassın

Link to comment
Share on other sites

Yorumlarınız için teşekkürler.. elimde 115 dolar civarı bi para var. Bu parayla alabileceğim en iyisi bunun olduğunu düşündüm.Sizce bu fiyatta Nvidia chipsetli ekran kartlarında iyi birşeyler bulabilir miyim?

ileri düzey sistem özellikleri :

ENGINE CLOCK (MHz) 668MHz

MEMORY CLOCK (MHz) 1400MHz

24x custom filter anti-aliasing (CFAA) and high performance anisotropic filtering

ATI CrossFireX

Shader model 4.1 ( bunun Nvidia özellikli ekran kartında 4.0 vardı fiyat farkı 50 dolardı)

Minimum 450W Power Supply Önerilir diyede not vermişler acaba daha düşük bir PSU da çalışmaz mı ? Bilgisi olan arkadaşlar biraz aydınlatırlarsa sevinirim.

Link to comment
Share on other sites

psu ekran kartları ve sistem için önemlidir ekran kartında anlam veremeyeceğin problemler yaşamaman için ii bir güç kaynağı öneririm.

Peki üstad 350W olan bi PSU da çok düşme yada problemle karşılaşabilir miyim sizce?

Link to comment
Share on other sites

Peki üstad 350W olan bi PSU da çok düşme yada problemle karşılaşabilir miyim sizce?

hani gerçek 350 watt olsun canımı yesin ama genelde tutmuyor hani bilindik markalar vardır onlardan al derim cooler master 450 watt falan öneririm. ama 100 tl civarlarında seyrediyor iyisimi ilk eski psu dene, psu yetersiz kalırsa yenisini alırsın. sonuçta tamamen duygusal :(

Link to comment
Share on other sites

hani gerçek 350 watt olsun canımı yesin ama genelde tutmuyor hani bilindik markalar vardır onlardan al derim cooler master 450 watt falan öneririm. ama 100 tl civarlarında seyrediyor iyisimi ilk eski psu dene, psu yetersiz kalırsa yenisini alırsın. sonuçta tamamen duygusal :)

öylede ben 20 makina için alacağım. Bende ATI X1550 vardı kazayla onu almıştım. Sorunlarını burda yazsam fake yapıyorum diye siteden banlarlar :) aslında dediğiniz gibi gerçek 350 değiller CoolerMaster çok sağlam PSU çıkartıyor ne varki fiyatı bir ekran kartıyla aynı 125 dolar civarı :)

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...