Jump to content

Gridinsoft Chm Editor 1.3 Build 032


Machavel
 Share

Recommended Posts

GridinSoft CHM Editor 1.3 Build 032

000ac5739261506ow5.jpg

Tanıtım:

CHM Editor, CHM dosyaların çevrilmesi ve düzeltilmesi için kullanılabilecek bir WYSIWYG (Ne görüyorsanız onu alırsınız) tarzında bir editördür. CHM biçimindeki yardım dosyalarını kolay ve hızlı bir şekilde bir dilden başka bir dile çevirebilirsiniz. Ayrıca, CHM tarzındaki e-kitaplar için de mükemmel bir araç. CHM Editor'u kullanarak bir kerede birçok görevi yapabilirsiniz.

Program sayesinde ek araçlara gerek kalmadan CHM dosyalarını kaydedebilir, değiştirebilir ve düzenleyebilirsiniz. Örneğin, bir CHM yardım dosyası veya e-kitap dosyası açtınız. Standart olarak bu CHM dosyasının içeriğini değiştiremezsiniz. Ancak CHM Decompiler (kaynak kodlarına dönüştürme) sayesinde bu işi yapabilirsiniz. CHM Editor sayesinde içeriğini tümüyle ek araca ya da kaynak kodlarına dönüştürmeye gerek kalmadan düzenleyebilirsiniz. Bu değişikliği yine aynı dosyanın içine kaydedebilirsiniz.

Programın diğer CHM düzenleme programlarından farkı ise dahili 'translate/çeviri' içinde barındırması. Bu sayede bir CHM dosyasını çeşitli dillere çevirebilirsiniz. Hem düzenleme hem de farklı dillere çevirme işini aynı yapı içinde yapabiliyor.

Program bunun için 'Google' ve 'Yahoo' çeviri motorunu kullanıyor. Bu yazılımlar programın içine bütünleştirilmiş. Bu sayede açmış olduğunuz İngilizce, Fransızca, İspanyolca, İtalyanca, Almanca, Çince, Rusça, Arapça dillerine ait bir CHM tarzdaki yardım dosyasını bu çeviri motorlarını kullanarak farklı bir dile çevirebilirsiniz. Bunun içinde araç çubuğunda bulunan 'Translator' kısmından dil seçimi yapmanız yeterli. Bu seçtiğiniz dil doğrultusunda Google ya da Yahoo üzerinden metin çevrilmesi gerçekleştirilir. (Bunun için internet bağlantısına ihtiyaç duyulur.) Ayrıca eğer bir güvenlik duvarı programı kullanıyorsanız, bu programın internete çıkışına izin vermelisiniz.

Program WYSIWYG tarzından bir CHM düzenleme programıdır. Bu sayede kolay bir şekilde hiç HTML bilginiz olmasada yardım dosyalarını kolay bir şekilde düzenleyebilirsiniz. Artık kaynak kodlarına ayrıştırmadan rahat bir şekilde bunu gerçekleştirebilirsiniz.

Download:

http://rapidshare.com/files/190026870/GridinSoft.CHM.Editor.v1.3.Build.032.rar[/CODE]

8268 KB[/center]

Link to comment
Share on other sites

  • 3 ay sonra...
  • 5 years yıl...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...