Jump to content

Sinema Havasında Youtube


candemiruzun

Recommended Posts

Firefox için geliştirilen yeni bir eklenti, YouTube videolarını siyah dikkat çekmeyen bir arka planda izleme olanağı sunuyor.

youtubecinema_in1.png

Eklenti sayesinde sayfada ihtiyacınız olmayan diğer nesneler karartılıyor.

İnternet üzerindeki onlarca video servisi arasında siyah arkaplan ve pratik kontroller sunan birkaç web servisi bulunuyor.

YouTube henüz bu konulara odaklanmış değil. Halbuki sahip olduğu devasa arşivle hala her kullanıcı en çok vaktini diğer video sitelerinden çok YouTube'da geçiriyor. Eklenmesi talep edilen özelliklerin YouTube tarafından hizmete sokulmasını bekleyemeyen birileri yeni bir Firefox eklentisi geliştirdi. YouTube Cinema adıyla sunulan eklentiyi kurduğunuzda YouTube videoları sade bir arayüzde ve büyük olarak açılıyor. Yüksek kalite video özelliği YouTube kullanıcı ayarlarından da yapılabiliyor. Fakat giriş yapmadan izlediğiniz yüksek çözünürlüğün otomatik seçilme işlemini bu eklenti yerine getiriyor.

YouTube Cinema eklentisini kullanmadan bir videoyu izlemek isterseniz eklentiyi devre dışı bırakabileceğiniz gibi CTRL tuşuna basılı tutarak tıkladığınızda standart YouTube arayüzüne ulaşabiliyorsunuz. Eklenti videoları ekranın tam ortasında ve mümkün olan en büyük haliyle açıyor. Arkaplan düz renk olarak farklı seçeneklerden ayarlanabiliyor. Ekranın sağ altına ise video boyutunu anlık olarak değiştirebileceğiniz bazı kontroller mevcut.

https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/6311[/CODE]

mynet Haber
Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...