Jump to content

Biras önce Gelen Sms'ler :) [ Fıkra]


wmismail

Recommended Posts

Bilgisayarda çalışıyordum az önce üç tane mesaj gelmiş :wacko: Hoşuma gitti paylaşayım istedim.

Ali 3. Sınıfa gider, zeki bir çocuktur. Bir gün öğretmeni aliye siyaset ne diye sorar. Ali düşünür ama cevap veremez. Eve gider kitaplara bakar bişey anlamaz. Babasına sorar. Baba uygun yolla oğluna anlatır. Bu evde parayı kim getirir. Ben. yani ben kapitalist rejimim. Peki parayı alıp evin ihtiyaçlarını karşılayan kim ? Annem. O da hükümet. Peki kardeşinle kim ilgileniyor. Dadım. O da işçi. kardeşin gelecek, sen de halksın.

Çocuk bunları not alır ve uyur. Gece gelen seslere uyanır. Kardeşinin ağladığını görür. Altına pisletmiştir kardeşi. Annesini uyandırmaya çalışır uyandıramaz. Sonra salona gider, salonda babası ile dadısını uygunsuz vaziyette yakalar..Gider ve yatağına yatar. Sonraki gün okula gider öğretmen sorar. Ali oğlum anlat bakayım.

Ali başlar : " Kapitalist rejim işçiyi sömürüyor, hükümet uyuyor, gelecek b*k içinde , Hakl ne yapsınn... "

:pardon:

Kayserilinin çok sevdiği ineği hastalanmış. Tanrıya dua etmiş. İneğim iyileşsin 15 gün oruç tutacağım demiş. İnek iyileşmiş, adam 15 gün oruç tutmuş. 16.gün inek ölmüş.

Adam = " Ey yüce tanrım bu kulunu kandırdım sanma, orucu ramazandan düşerim, ineği de kurbana sayarım" demiş :pardon:

Yahudinin biri kurban kesmeye karar verir. Hayvanı yatırır ama kesmeyi beceremez. Bir elinde bıçak, iki eli kanlı camiye girer. Hanginiz müslüman diye sorar. herkes imamı gösterir.

İmam der ki İki rekat namaz kıldık diye müslüman mı sandınız bee. :ninja:

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...