Jump to content

Pc De Donma Sorunu


_DruMmeR_

Recommended Posts

evet beyler bilgisayarımın eski performansını yakalayamıyorum.2 gb ram , çift çekirdek 2.40 gHz olmasına rağmen oyundan çıkınca pc donuyor ve resetlemek zorunda kalıyorum sizce neden olabilir? pcmin eski verimini alabilmek için neler yapmam lazım yardım lütfen :D:(:)

Link to comment
Share on other sites

benim ekran kartımda aynı sorun vardı oyundan çıktıktan sonra ekran donuyor ctrl alt del bassamda görev yöneticisi açılmıyordu. Bunun için milyon program yükledim çözemedim. Format attıktan sonra ekran kartının yeni driverını yükledim sorun bir daha yaşamadım.

Zaten mesajımda (OLABİLİR) yazdım.Tavsiyem sistemini yeniden kur directX den tut herşeyi adım adım yeniden yapılandır.

Link to comment
Share on other sites

Güncel driverlarını yükle

Makineyi aç içerisindeki tozları al

CPU macunu al bir güzel cpu ile metali tam temas ettir.

PCI ex. slotunu ve ekran kartının bakır uçlarını güzelce sil.

Güncel DirectX kur.

PSU makine için yeterli bir bak.

Ama sorun muhtemelen ekran kartından kaynaklanıyor. Makinenin tüm donanımlarını donanımında sorun olmayan bir bilgisayarda tek tek dene son çare bu

Allah yardımcın olsun işin zor........

Edit: Yazım hatası.

Link to comment
Share on other sites

arkadaşlar disk birleştireyim dedim parçalanmış dosyalar yığınla bununla bir ilgisi var mıdır bilmiyorum fakat driverlerimin güncelliğinden de emin değilim, bir de mesela benim hdd öyle ses falanda çıkartmıyor...driverlerimi hangi siteden güncelleyebilirim? yada kendi kendine driverleri en son sürümw güncelleyecek program var mıdır?

Link to comment
Share on other sites

arkadaşlar lütfen beni bulunduğum durumdan çıkarın bunaldım artık ekran kartı yükleyeceğim olmuyor başka yerden indireyim diyorum gene olmuyor:S eski driverimle de oyuna giriyorum çıktıktan sonra araç çubuğu kaybolur bi haltlar oluyor pc ye bıktım artık bezdim şu 1 hafta içinde bilgisayarımdan oooff:S

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...