Jump to content

Usb Nenetleyici


arda55

Recommended Posts

Merhaba arkadaşlar;

Benim pc'mde Hi speed usb2.0 ana denetleyici yoktu diye bir mesaj geliyor ve aygıt yöneticisinden durumu kontrol ettiğimde usb ikonunun üzerinde soru işareti var. bunu nasıl düzelte bilirim yardımcı olurmusunuz. tesekkürler saygılar

Link to comment
Share on other sites

Bak arda bilgisayar yöneticisinde usb üzerne bii tıkla sonra üstünde sürücüyü gencelle war tıkla listen yada.... sonra ''yüklenecek konumu ben seçiyim''tıla sonra oo kendi yüklüyoo windows system32 sonra kalkamsı lazım bii dene <_<

Link to comment
Share on other sites

Fare veya yazıcı için USB 1.1 bağlantısı yeterliyken, USB diskler için bu transfer oranı yetersiz kalır. Pratikte, veri transfer oranı 0.8 MB/saniye ile 1 MB/saniye arasında kalacaktır. USB 2.0 bağlantı noktalarının özelliklerinde verilen 60 MB/saniyelik orana ise, hemen hemen kimse ulaşamamıştır. Ancak 7-10 MB/saniyelik oranlara rastlayabilirsiniz. USB 1.1 bağlantısına sahip bir anakartınız varsa ve harici USB bir disk aldığınız zaman 20 Avro daha fazla vererek USB 2.0 PCI kartı almanız da gerekecektir. Daha çok USB 2.0 bağlantısına sahip bir anakart almanıza da pratikte gerek kalmaz. USB 1.1 yazıcı, fare veya klavye için yeterli olacaktır.

Bilgisayarınızın bir USB 2.0 erişim noktasına sahip olup olmadığını öğrenmek için, “Bilgisayarım” a sağ tuşla tıklayarak “özellikler” mönüsünü açın. Burada “Donanım” sekmasini seçerek “Aygıt Yöneticisini”ni açın. “Evresel Seri Yol Denetleyicisi” başlığı altındaki girişlerde “Geliştirilmiş” yazısını görüyorsanız, bu bağlantı noktası USB 2.0’ dır. Şayet bu kelimeye rastlamıyorsanız, USB 1.1’dir.

Asus P5LD2 SE anakartınızın USB 2.0 desteği vardır. XP SP2 ve sonrasında bu driverler işletim sistemlerine ilave olduğu için ayrıca anakart imalatçıları driver desteği vermiyebiliyorlar bu nedenle: Eğer sorun windows'tan kaynaklanıyor diyorsanız bunu yapın:

1)Windows Cd'nizi takın.

2)Başlat>Çalıştır'a sfc /scannow yazın. Bilgisayarınızı kendi haline bırakın Windows bozuk sistem dosyalarını yenileriyle değiştirecektir.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...